knikbioreactors
basa
Vaksin Bioreactor

lini produksi vaksin

50L100L fermenter two automatic bacterial vaccine

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

BLBIO-XV series fermenter is our company's unique culture bacterial vaccine equipment: fully sealed, zero leakage, no pollution, maintenance-free. Double mechanical seal, completely solve the problem of contamination of biological products tank culture. Fermentation of various parameters such as, pH, DO, temperature and speed can be monitored by the controller, all the data and control parameters can be passed to the controller or computer. Compact structure, the various components can be integrated on the fermentation system. The upper driver can choose to use direct coupling mechanical stirring or lower driving magnetic indirectly coupled mechanically mixing method, the structure is simple, stable operation.

Rasio jangkungna diaméter: 1: 1 ka 2.5; Faktor keusikan cair: 70%
Tank: dijieun tina stainless steel 316L, gampang pikeun ngabersihan; baja digosok baja precision Ra≤0.4;
Fitur tangki: asupan saringan steril sareng kondensasi knalpot, kalebet sistem perawatan asupan sareng knalpot, motor: tank férméntasi khusus ngaput motor AC; segel aci atanapi magnét dual-saluran diaduk pikeun mastikeun kabocoran enol
Ventilasi: nganggo sababaraha ventilasi, aliran aliran cai termal pikeun otomatis ngatur aliran hawa sareng aliran oksigén
Exhaust: Exhaust heat filtering capabilities have inactivated

Tekanan: Range Control Pressure: 0-0.3Mpa, tekanan pangatur tekanan tekanan katup regulator, tampilan jauh digital.
Sistem percampuran: nyampur wujud: lempeng, serong ngala bela (multilevel)
Kontrol pH Fermentasi: kontrol PID calakan, Mettler PH éléktroda;
Gelar DO fungsi fungsi kontrol férméntasi: kontrol PID calakan, Mettler DO éléktroda;
Kontrol suhu: kontrol PID calakan, pemanasan listrik, penyejutan cai, suhu siklus pompa beredar ,,
Dahar: sistem dahar lengkep (asam, alkali, gelembung musuh, agén latihan)
Sistem timbangan Duduh: nguji online volume kaldu * (beurat), sensor timbangan * Mettler (Sel beban)

JIP lid automatically upgrade system: automatic lifting the lid by the electric system for easy cleaning and maintenance
BLBIO-SIP tank automatic sterilization system: by automatic sterilization program
BLBIO-CIP tank automatic cleaning system: There is rotatable cleaning
BLBIO-C control system: Siemens S7-200 series PLC + 10-inch tablet computer touch-screen display, on-site direct operation (menu-driven), the entire Chinese menu and interface; also with the host computer for data transfer, data sampling and display tank browse the data analysis system, read settings. Control or acquisition pH, DO, tank pressure, temperature, speed, air flow, fed weighed broth volume and other parameters can be easily calibrated pH, DO electrode via software; parameter setting initial control state; with independent Direct analysis of historical curve; curve analysis system

parameter teknis
Kecepatan nyétat: motor khusus anu fermenter, laju: 50 ~ 1000rpm CVT; Akurasi: ± 1rpm;
Kontrol PH: Kontrol PID cerdas, otomatis ngeusian asam / dasar; kisaran: 2 ~ 12ph; akurasi kontrol: ± 0.02ph,
Kontrol DO: kontrol PID calakan, sareng dahar gancang, aliran hawa, tekanan anu aya hubunganana; kisaran: 0 dugi 100%, katepatan kontrol: ± 3%;
Kontrol suhu: kontrol PID calakan; pemanasan cai listrik; kisaran: suhu cai tiis + 5 ~ 80 ℃; Akurasi: ± 0.1 ℃;
Foam Control: pérementer pompa pelengkap pelengkap, kontrol otomatis;
Ventilasi: adjustment otomatis, tampilan digital;
Tekanan tanki: adjustment otomatis, tampilan digital

Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Langsung drive mékanis agitation / -Q -S solid solid kacau aduk -G nyayogikeun cahaya
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A modél pangontrol pikeun komputer kontrol industri + Modul Kontrol - henteu kéngingkeun B Controller, pikeun Controller standar kami -C 10 inci layar sentuh LCD + PLC -D layar sentuhan LCD 15-inci + PLC + impor ngirimkeun alat Siemens

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.