knikbioreactors
basa
KIKIRKIK
  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • Tinuvin 770
  • Uvinul 4077; Eversorb 90
  • Lowilite 77; Songlight 770

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:UV-770
  • CasNo:52829-07-9
  • Formula molekular:C28H52O4N2
  • penampilan:Bubuk bodas atanapi granular
  • aplikasi:UV-770 is a hindered amine light stabi...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:DRUM 25KG
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:1000 métrik Ton / Taun
  • purity:99%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:AS PERHATIMAN PERATURAN
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 ppm maks
  • kelas:Kelas Industri, Kelas Makanan, Pharma Gra ...
  • Assay:99%
  • Lebur titik:82-86
  • Idéntifikasi:IR
  • Idéntifikasi:UV
  • kaleyuran:Hébat Solusi, bébas tina teu leyur
  • Eusi Volatil:0.5% max
  • Eusi Ash:0.1% max
  • Transmittance:98% mnt
  • transmisi:99%

kaunggulan

kami ngagaduhan kaluaran anu langkung ageung perkiraan 1000mt / taun

fasilitas produksi dipariksa sareng disatujuan ku urang fda.

urang tiasa ngadukung,

suplai stabil, kualitas stabil

kaluaran badag

hargana pikaresepeun

dukungan logistik, gudang dina jersey énggal sareng énggal

dukungan Inok situs

dukungan dokumén

respon gancang dina 24 jam

uv-770 is a hindered amine light stabilizer(hals), is used for polypropylene(tapes, films, thick items),polyethlene(thin and thick items),

styrenics(acrylonitrile butadienestyrene, polystyrene, high impact polysyrene), polyurethane,polyacetal, polyamide.

rincian

Ngaran séjén: TINUVIN 770; EVERSORB 90

Appearance: White crystals

Kelarutan: Solusi jelas, bébas tina leyur

Titik lebur: 82-86

Eusi volatilitas: 0.5% max

Eusi Ash: 01% maksimal

Transmittance: 425nm 98.0% mnt

500nm 99.0% mnt

UV-770 can be dissolved in such organic solvent such as benzol, touene, phenyethene, etc. It can not be dissolved in water. It can be easily dissolved in som kinds of resin, and it is not sensitive to metal Ions. Under alkalinity, as low volatile, it is not turned int yellow, ca absorb the ultraviolet ray of 270-380nm wavelength effectively. When used with antioxidants, it has cooperative effect. With lower position, it is considered as the world's sagest plastic accretion.

aplikasi

Pikeun Polipropilén

ABS: 0.3-0.5 WT% dumasar kana beurat polimér

PS: 0.2-0.3 WT% dumasar kana beurat polimér

HIP: 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Pikeun poliétilén dénsitas tinggi 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Pikeun polyamine: 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Pikeun poliéster: 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.