knikbioreactors
basa
KIKIRKIK
  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • Tinuvin 326
  • Uvinul 3026; Eversorb 73
  • Lowilite 26; Songsorb 3260

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:UV-326
  • CasNo:3896-11-5
  • Formula molekular:C17H18N3OCL
  • penampilan:bubuk konéng saeutik
  • aplikasi:UV-326 mangrupikeun jinis benzotriazole ultravi ...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:DRUM 25KG
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:1000 métrik Ton / Taun
  • purity:99%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:AS PERHATIMAN PERATURAN
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 ppm maks
  • kelas:Kelas Industri, Kelas Makanan, Pharma Gra ...
  • Assay:99%
  • Lebur titik:137-141
  • Idéntifikasi:IR
  • Idéntifikasi:UV
  • kaleyuran:Hébat Solusi, bébas tina teu leyur
  • Eusi Volatil:0.5% max
  • Eusi Ash:0.1% max
  • Transmittance:96% mnt
  • transmisi:97%

kaunggulan

kami ngagaduhan kaluaran anu langkung ageung perkiraan 100mt / taun

fasilitas produksi dipariksa sareng disatujuan ku urang fda.

urang tiasa ngadukung,

suplai stabil, kualitas stabil

kaluaran badag

hargana pikaresepeun

dukungan logistik, gudang dina jersey énggal sareng énggal

dukungan Inok situs

dukungan dokumén

respon gancang dina 24 jam

uv-326 mangrupikeun panyerep sinaran ultraviolét anu benzotriazole, mangaruhan stabilitas cahaya anu hadé pikeun plastik sareng polimér organik sanésna. uv-326 hususna cocog pikeun polyolefins ad tiis diubaran polyesters. eta ngajaga polimér tina radiasi uv anu ngabantosan pikeun ngajaga penampilan asli sareng integritas fisik, khususna pikeun poliétrin sareng résin poliéster.

rincian

Ngaran séjén: TINUVIN 326; EVERSORB 73

Penampilan: Bubuk konéng konéng

Kelarutan: Solusi jelas, bébas tina leyur

Titik lebur: 137-141

Eusi volatilitas: 0.5% max

Eusi Ash: 01% maksimal

Transmittance: 460nm 96.0% mnt

500nm 97.0% mnt

UV-326 tiasa leyur dina pelarut organik sapertos sapertos benzol, touene, phenyethene, jst. Éta henteu tiasa dibubarkeun dina cai. Éta tiasa gampang dibubarkeun dina jinis résin, sareng henteu peka kana ion logam. Dina kaayaan alkalinitas, sakumaha low volatil, henteu janten int konéng, sabab nyerep sinar ultraviolét tina panjang gelombang 270-380nm sacara épéktip. Nalika dianggo nganggo antioksidan, éta ngagaduhan pangaruh kooperatif. Kalayan posisi anu langkung handap, éta dianggap salaku akrési palastik paling handap di dunya.

aplikasi

Pikeun Polipropilén

ABS: 0.3-0.5 WT% dumasar kana beurat polimér

PS: 0.2-0.3 WT% dumasar kana beurat polimér

HIP: 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Pikeun poliétilén dénsitas tinggi 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Pikeun polyamine: 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Pikeun poliéster: 0.2-0.3WT% dumasar kana beurat polimér

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.