knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

Produsén anu unik Benzophenone-6 CAS NO.131-54-4

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • BP-6; UVINUL 3049
  • Uvinul D-49
  • 2,2'-dihydroxy-4,4'-dimethoxy benzophenone

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:Produsén anu unik Benzophenone-6
  • CasNo:131-54-4
  • Formula molekular:C13H10O5
  • penampilan:lampu konéng kristalin bubuk
  • aplikasi:BP-6 is a UV absorber of the hydroxyph...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:DRUM 25KG
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:100 métrik Ton / Dinten
  • purity:98%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:AS PERHATIMAN PERATURAN
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 ppm maks
  • kelas:Kelas Industri, Kelas Makanan, Pharma Gra ...
  • Assay:98%
  • Lebur titik:134
  • Idéntifikasi:IR
  • Idéntifikasi:UV
  • kaleyuran:Hébat Solusi, bébas tina teu leyur
  • Warna tukang kebon:4.0 max
  • K VALUE:49 mnt

kaunggulan

kami ngagaduhan kaluaran anu langkung ageung perkiraan 100mt / taun

fasilitas produksi dipariksa sareng disatujuan ku urang fda.

urang tiasa ngadukung,

suplai stabil, kualitas stabil

kaluaran badag

hargana pikaresepeun

dukungan logistik, gudang dina jersey énggal sareng énggal

dukungan Inok situs

dukungan dokumén

respon gancang dina 24 jam

rincian

Other names: BP-2, Benzopheone-2, UV D-50

Panémbong: Bubuk kristal konéng konéng bulak

Assay: 98.0% mnt

Kelarutan: Solusi jelas, bébas tina leyur

Melting point: 134

Warna tukang kebon: 4.0 max

K VALUE: 49 min

Rugi on Pengeringan: 0.5% maksim

Transmittance: 1% max

Because of its wide absorption range, BP-6 is particularly suitable for use as a UV-A filter for product protection,

hususna pikeun melindungi warna-warni aganst pudar. Hal ieu ogé sering dianggo pikeun ningkatkeun stabilitas minyak wangi pikeun oksidasi.

Benzophenone-6 can also be used as a UV absorber in the formulation of aftershave lotion, bath products, bubble baths, colognes, perfumes, eye makeup removers and other skin ad hair care products to protect cosmetics and personcal care products from deterioration by absorbing, reflecting or scattering UV rays.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.