knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

Produsén anu unik Benzophenone-2 CAS NO.131-55-5

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • BP-2; UVINUL 3050
  • Uvinul D-50
  • 2,2'4,4'-tetrahydroxybenzophenone

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:Produsén anu unik Benzophenone-2
  • CasNo:131-55-5
  • Formula molekular:C13H10O5
  • penampilan:lampu konéng kristalin bubuk
  • aplikasi:sunscreen, filter solar, UVINUL D-50, ...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:DRUM 25KG
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:100 métrik Ton / Dinten
  • purity:99%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:AS PERHATIMAN PERATURAN
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 ppm maks
  • kelas:Kelas industri, Kelas Pharma
  • Assay:99%
  • Lebur titik:195-203
  • Idéntifikasi:IR
  • Idéntifikasi:UV
  • kaleyuran:Hébat Solusi, bébas tina teu leyur
  • Warna tukang kebon:3.0 max
  • Kapunahan khusus:580 mnt

kaunggulan

kami ngagaduhan kaluaran anu langkung ageung perkiraan 100mt / taun

fasilitas produksi dipariksa sareng disatujuan ku urang fda.

urang tiasa ngadukung,

suplai stabil, kualitas stabil

kaluaran badag

hargana pikaresepeun

dukungan logistik, gudang dina jersey énggal sareng énggal

dukungan Inok situs

dukungan dokumén

respon gancang dina 24 jam

rincian

Nami sanés: BP-2, Benzopheone-2, UV D-50

Panémbong: Bubuk kristal konéng konéng bulak

Assay: 99.0% mnt

Kelarutan: Solusi jelas, bébas tina leyur

Titik lebur: 195-203

Warna tukang kebon: 3.0 max

Kapunahan khusus: 580 mnt

Rugi on Pengeringan: 0.5% maksim

Turbidity: 12NTU max

Kusabab rentang nyerepna anu lega, BP-2 khusus cocog pikeun dianggo salaku saringan UV-A pikeun panangtayungan produk,

hususna pikeun melindungi warna-warni aganst pudar. Hal ieu ogé sering dianggo pikeun ningkatkeun stabilitas minyak wangi pikeun oksidasi.

Benzophenone-2 ogé tiasa dianggo salaku panyerep UV dina nyusun losion aftershave, produk mandi, mandi gelembung, colognes, parfum, remover makeup panon sareng produk perawatan rambut iklan kulit anu sanés pikeun ngajagaan kosmétik sareng produk perawatan personcal tina kagorengan ku nyerep, ngeunteung atanapi nyebarkeun sinar UV.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.