knikbioreactors
basa
Bioreactor kaca paralel

Twelve conjoined bioreactor-fermenter( Autoclavable)

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Twelve conjoined bioreactor|fermenter( Autoclavable) BLBIO-XGJ-12-H

Models 0.5GJ-12 1GJ-12 2GJ-12 3GJ-12 5GJ-12 7GJ-12 10GJ-12
working Volume 0.2-0.4L 0.5- 0.7 L 1--1.4 Liter 1.5-2L 2.5-3.5L 3.5-5 L 5- 7 l
Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Awak kaca Vessel kaca sareng tutup baja stainless

The high ratio: 2:1-3:1

Metode nyampur: Magnetic Drive ti handap, tanpa segel mékanis
Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

Kauntungan kalapa

nami

Gandeng sagelas fermentor

Gandeng mékanis fermentor kacepetan mékanis

Sapuluh fermentor gandeng

ngetik

BLBIO-XGJ-6-H BLBIO-XGC-6-H

BLBIO-XGJ-8-H

BLBIO-5GC-5-5GJ-5-H

Jumlah Jilid

1/2/3/5/7/10/15L

Konfigurasi Dasar

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, feed, aeration (manual), Tekanan (manual)

daya listrik

220V 6KW

220V 8KW

220V 10KW

Dimension (L * W H *)

2400 * 730 * 1650

3000 * 730 * 1650

3800 * 730 * 1650

Beurat Net (kg)

210

240

300

spésifikasi


Ngamimitian profésional anjeun dina penanaman sél sareng férméntasi mikroba

· Bioreactor paralél pikeun data prosés anu gancang sareng statistik

· Dirancang pikeun bioprocesses paralel dina jumlah leutik

· Strategi budidaya anu béda-béda sapertos budaya dina tumpak, batung-dahar sareng modeu sinambung tiasa

· Highputput

· Operasi pangsaéna

· Téknologi anu kuat, kabuktian

· Tapak tapak suku leutik

· Usaha ongkos

· Bioreactor tank tank anu kabir nganggo kapal budaya autoclavable tina 0.5 l dugi ka 10 volume kerja. Sadia pikeun penanaman sél sareng férméntasi mikroba.

· Gampang pamakean, beberesih saderhana sareng nyimpen tapak suku.

· Pompa Mudah Gampang kanggo pipa tubing gancang

· Toel Screen dijaga tina cai sareng splashes cai.

· Gampang tiasa dianggo sareng dipercaya dipercaya sanajan ngagem sarung tangan laboratorium.

· Sensor canggih sareng integrasi software

· Rentang lega strategi kontrol prosés


aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.