knikbioreactors
basa
Bioreactor kaca paralel

Triple fermenters-bioreactor

Three conjoined glass fermenter-bioreactor

  • gambaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Model: BLBIO - 1GJ-3 2GJ-3 3GJ-3 5GJ-3 7GJ-3 10GJ -3

Working volume: 0.7 liter 1.5 liter 2.1 liter 3.5 liter 5 liter 7 liter
Bahan: gelas awak sareng stainless steel tutup sareng handap 316L
Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: aduk magnét atanapi mékanis aduk salah sahiji dua pilihan

Métode dérilisasi: sterilisasi situs-situs atanapi dérilisasi milih antara salah sahiji anu aya di situ

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

spésifikasi

Bioreactor paralél pikeun data prosés anu gancang sareng statistik
Dirancang pikeun bioprocesses paralel dina jumlah leutik
Strategi penanaman anu béda-béda sapertos budaya dina tumpak, batuk-dahar sareng modeu sinambung tiasa
Throughput anu luhur
Operasi anu paling gampang
Téknologi anu kuat, kabuktian
Tapak suku leutik
Usaha-nyimpen

nami

Tangkalan férméntasi kaca tikét

Téknik nyampur gelas fermentasi gelas mékanis

Téknik campuran bahan bakar gelas anu henteu tiasa dirobih

ngetik

BLBIO-XGJ-3-H BLBIO-XGC-3-H

BLBIO-XGJ-5-H

BLBIO-XGC-5-H

Metode nyetir

handapeun magnet mékanis drive

Kaciri mérek mékanis

Botol mékanis aduk

Jumlah Jilid

1/2/3/5/7/10/15L

Konfigurasi Dasar

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, suplement feed, aeration (manual), Pressure (manual)

daya listrik

220V 4KW

220V 5KW

220V 5KW

Dimension (L * W H *)

1200 * 730 * 1650

2000 * 730 * 1650

2000 * 730 * 1650

Beurat Net (kg)

100

200

200

aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.