knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

Produsén panglegana tina UV-531 CAS NO.1843-05-6

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • UV-531
  • Benzophenone-12
  • 2-hydroxy-4-Octoxy benzophenone

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:The biggest producer of UV-531
  • CasNo:1843-05-6
  • Formula molekular:C14H12O3
  • penampilan:lampu konéng kristalin bubuk
  • aplikasi:aditif palastik
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:25KG KARTON
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:3000 métrik Ton / Dinten
  • purity:99%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:TRANSORASI LAUT
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 ppm maks
  • kelas:Kelas industri, Kelas Bidang
  • Assay:99%
  • Lebur titik:47-49

kaunggulan

kami ngagaduhan kaluaran anu langkung ageung perkiraan 3000mt / taun

fasilitas produksi dipariksa sareng disatujuan ku urang fda.

urang tiasa ngadukung,

suplai stabil, kualitas stabil

kaluaran badag

hargana pikaresepeun

dukungan logistik, gudang dina jersey énggal sareng énggal

dukungan Inok situs

dukungan dokumén

respon gancang dina 24 jam

rincian

Ngaran séjén: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

Harta kimia:

Appearance Pale greenish yellow crystalline powder

Assay 99% min

Transmittance: 450nm 90.0% min

500nm 95.0% mnt

UV-531 is a light stabilizer with good performance, capable of absorbing the UV radiation of 240-340nm wave langth with the characteristics of light color,non-toxic,good compatibility,small mobility, easy processing etc. It can protect the polymer to its maximum extent, helps to reduce the color. It can aso delay the yellowing and obstacle the loss of its physical function. It is widely applied to PE,PVC,PP,PS,PC ,organic glass, polypropylene fiber,ethylene-vinyl acetate etc. Moreover, it has very good light-stability effect on drying phenol aldehyde,vanish of alcohol and acname, polyurethane, acrylate, expoxamee etc.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.