knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

Suplai kualitas luhur Ethyl-2-Cyano-3,3-Diphenylpropenoate 5232-99-5 pabrik CAS NO.5232-99-5

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • supply Ethyl-2-Cyano-3,3-Diphenylpropenoate
  • Ethyl-2-Cyano-3,3-Diphenylpropenoate factory
  • high quality of Ethyl-2-Cyano-3,3-Diphenylpropenoate

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:Supply high quality of Ethyl-2-Cyano-3, 3-Diphenylpropenoate 523299-5 factory
  • CasNo:5232-99-5
  • Formula molekular:C18H15NO2
  • penampilan:kristalin bubuk bodas
  • aplikasi:Nyerep UV pikeun kosmétik warna, sapertos urang ...
  • Waktos pangiriman:15 poé
  • PackAge:Kendang karton 25kg
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:1000 métrik Ton / Taun
  • purity:99%
  • neundeun:Disimpen dina wadah katutup dina cool ...
  • transportasi:Disimpen dina wadah katutup dina ...
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20ppm maks
  • kelas:Kelas industri, Kelas Pharma
  • Assay:99% mnt
  • penampilan:Bubuk kristal bodas

kaunggulan

supply high quality of ethyl-2-cyano-3,3-diphenylpropenoate 5232-99-5 factory

kakuatan

1. kualitas pangalusna & harga lumrah,

2. dukungan formualtion & jasa palanggan anu dipercaya

Jasa palanggan anu tiasa dipercaya & jasa logistik pangsaéna

4. situs dukungan adit situs tiasa disayogikeun & dukungan audit dokumen

5. suplai stabil & kualitas stabil

6. kualitas saluyu sareng sarat usp panganyarna

7. éta mangrupikeun panyerep uv anu saé umum tiasa dilebetkeun kana sunscreens pikeun kamampuan antawis na anu ngabantosan

8. nyegah produk tina péngkolan rancid.

rincian

Supply high quality of Ethyl-2-Cyano-3,3-Diphenylpropenoate 5232-99-5 factory

gambaran

Name: Ethyl-2-Cyano-3,3-Diphenylpropenoate

NO CAS: 5232-99-5

Formula molekular: C18H15NO2

EINECS: 226-029-0

Molecular Weight: 277.31700

Synonyms: Etocrilene; 2-Propenoic acid, 2-cyano-3,3-diphenyl-, ethyl ester; Ethyl 2-Cyano-3,3-diphenylacrylate

Purity: 99%

Katémbongna: Bubuk kristal bodas

Storage :Stored in closed container in dry cool conditions.

Application: UV absorber for color cosmetics, as well as stabilizers for PVC,PA and ABS,ps, polyesters and PUR.

Assay: 99% mnt

Gardner Color: 2.0% max

Melting point: 96-98 Centigrade degree

Loss on drying:: 0.5% max

K value: 46.0 min

Turbility: : 10 NTU max

Pangiriman & Paket

MOQ: 2MT

Port: Wuhan

Pamayaran: T / TL / CD / PD / A

Pasokan Kapasitas: 1000MT / Dinten

Waktu Pangiriman: 10days

Pakét: DRUM 25KG

Transportation:According to chemicals transportation regulation

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.