knikbioreactors
basa
Bioreactors karat-stainless steel

Stainless steel fermentor with magnetic agitation 5L

In situ Sterilizable Fermentor system for lab

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

BLBIO -5SJA-AUTO

Total volume: 5 liters

Volume kerja: 2-4 liter
Bahan: baja stainless 316L kalayan kontak bahan ka 304 baja stainless séjén
Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Digawe volume 2 nepi ka 4 liter sareng Bahan utama fermenter dilakukeun ku baja 316Lstainless. Tekanan desain: P (jero) = 0.3Mpa, P (interlayer) = 0.3Mpa, precision polishing: Ra0.4 ~ 0.6, rasio antara diameter sareng jangkungna: 1: 2.3
Métode dérilisasi: nyetir otomatis di situ

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1000rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami alat fermentasi anu patuh pikeun panilitian, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Pabrik kami di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: Fermenter stainless steel, fermentor pilot combo stainless steel, fermentor kaca, fermenter, fermenter Multi-Union, Multi-tahap fermentasi tank , sareng oyag Inkubator, Positif gabung sareng fermentor stainless steel.

Kauntungan kalapa

ngetik

BLBIO-5/7 / 10SJ

BLBIO-20/30/50

BLBIO-100/150 / 200SJ

BLBIO-250/300 / 500SJ

Jumlah volume

5 / 7 / 10

20 / 30 / 50

100 / 150 / 200

250 / 300 / 500

Ukuran maksimal Jumlah cair

4 / 5 / 8

16 / 21 / 40

70 / 120 / 160

200 / 210 / 400

bahan

Baja tahan karat 316L

Métode Ngukir

struktur magnét sareng luhur didorong ku gandungan mékanis

Konfigurasi Dasar (opsional)

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, feed, aeration (manual), Pressure (manual), sip

Konfigurasi Anu Tungtut (meunang milih)

Kontrol tingkat cair, sistem timbangan feed, multifeeds & uji online dina eusi métanol sareng étanol, deteksi O2 & CO2 rusak

System Control

BLBIO-BC S Controller BIO-Proses

daya listrik

220V 2KW

220V 3KW

380V 6KW

380V 8KW

Dimension (L * W H *)

890 * 660 * 1600

1300 * 790 * 1700

1400 * 820 * 2200

2000 * 1500 * 2800

beurat Net (kg)

120

150

250

400

Jumlah uap pikeun sterilisasi

220V 3-6KW

380V 9-12KW

380V 18-24KW

380V 36-45KW

spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik

parameter teknis:

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

1

Sistem bejana

The cylinder designed by our company uses stainless steel

2

Laju Motor

Jérman

3

Regulator laju

Fuji, Jepang

4

klep Solenoid

Taiwan

5

Panyaring panyaring

0.2μm, Dominika Inggris

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Germany

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

8

DO electrode

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

9

pompa Peristaltic

Lange (Amérika Serikat)

10

purwakarta

Jerman Jérman

11

Layar toél LCD

GCMS

12

Segel mékanis

John Crane Raya

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller
aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.