knikbioreactors
basa
Bahan fermentor padet

Kaayaan fermentor 500L

500L solid state fermentation system

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

BLBIO-50SS 50 liters Solid State Fermenter

Baja tahan karat 316L,
Pergaulan nyampur,
Ngabalikeun tiasa diatur
Ngontrol laju, suhu, kalembaban

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.