knikbioreactors
basa
Bahan fermentor padet

Férméntasi padet [SSF]

Kaayaan fermentor anu padet

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Férméntasi padet kaayaan [SSF] anyar-anyar dianggap salaku anu paling murah sareng ramah lingkungan énggal-énggal pikeun sérméntasi cairan sérméntasi [SLF] dina produksi produk tambah nilai industri sapertos énzim, bahan bakar bio sareng anu sanés. Merit sareng demerit tina SSF sareng SLF parantos diringkeskeun. Mikroorganisme utama anu nguasaan posisi pivotal dina ngahontal prosés SSF mutlak parantos disorot. Prosés has khas sareng produksi karakteristik bioreactor anu dipilih parantos dibahas dina konsép SSF. Aplikasi tina prosés di sababaraha sektor ékonomi sapertos férméntasi industri, industri pangan agro sareng kontrol lingkungan parantos dilaporkeun. Tinjauan ieu tujuan ngumpulkeun kasebar literatur dina kaayaan seni ayeuna di SSF, kaunggulan sareng kalemahan relatif ka SLF sareng rupa-rupa aplikasi.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.