knikbioreactors
basa
Bahan fermentor padet

Padet-State Fermentation Bioreactors 5000kgs

Solid-State Fermentation fermentor for mash

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Baja tahan karat 316L,
Pergaulan nyampur,
Ngabalikeun tiasa diatur
Ngontrol laju, suhu, kalembaban

Férméntor jenis ieu bisa diterapkeun kana sistem férméntasi padet kaasup apoték, kumparan, énzim, péstisida biologis sareng industri sanésna, anu ngagaduhan kauntungan tina nyimpen investasi, pagelaran aseptik anu saé, nyimpen lingkungan operasi, pangropéa saderhana sareng henteu gampang dikotorkeun lingkungan, jsb.

1. Sérsilisasi di tempat sareng pendingin. Uapna langsung kana fermentor, dibantuan ku sistem aduk khusus pikeun ngahontal tujuan dilisisasi dina tempatna dina suhu anu saé.

2. Kontrol suhu sareng kalembaban. Pidangan suhu ngatur suhu saliwat eupan tina polumeu hawa. Kalembaban bahan narima sistem cai atomisasi anu pinuh pikeun disaluyukeun. Inokulasi di tempat sareng campuran. Tekenan bédana dina tempat komo vaksinasi. Dina prosés férméntasi, férméntasi seragam sareng stabil direalisasikeun ku ngagunakeun bahan campuran sareng sistem rusak di tangki.

Tangkalan férméntasi padet horisontal pikeun pikaresepeun pikeun bahan-bahan, sareng pamolah luarna bersih.

Paramén kendali: Suhu, laju ngagulung, kalembaban.

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.