knikbioreactors
   basa   
Bahan fermentor padet

Bioreaktor Fermentasi Padet-Nagara

Bioreaktor Nagara padet

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Férméntor jenis ieu bisa diterapkeun kana sistem férméntasi padet kaasup apoték, kumparan, énzim, péstisida biologis sareng industri sanésna, anu ngagaduhan kauntungan tina nyimpen investasi, pagelaran aseptik anu saé, nyimpen lingkungan operasi, pangropéa saderhana sareng henteu gampang dikotorkeun lingkungan, jsb.

1. Sérsilisasi di tempat sareng pendingin. Uapna langsung kana fermentor, dibantuan ku sistem aduk khusus pikeun ngahontal tujuan dilisisasi dina tempatna dina suhu anu saé.

2. Kontrol suhu sareng kalembaban. Tampilan suhu ngendalikeun suhu ngaliwatan umpan balik tina panggunaan volume hawa. Kalembaban bahan ngadopsi sistem cai ngeusian atomisasi pinuh pikeun disaluyukeun. Inokulasi dina tempat sareng campuran. Tekanan anu béda dina tempat sareng bahkan vaksinasi. Dina prosés fermentasi, fermentasi anu seragam sareng stabil diwujudkeun ku ngagunakeun bahan campuran sareng sistem rusak dina bak.

Tangkalan férméntasi padet horisontal pikeun pikaresepeun pikeun bahan-bahan, sareng pamolah luarna bersih.

Paramén kendali: Suhu, laju ngagulung, kalembaban.

Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.