knikbioreactors
basa
Bahan fermentor padet

Padamelan Propinsi Padamelan Bioreactor 500 liter

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Férméntasi padet kaayaan [SSF] anyar-anyar dianggap salaku anu paling murah sareng ramah lingkungan énggal-énggal pikeun sérméntasi cairan sérméntasi [SLF] dina produksi produk tambah nilai industri sapertos énzim, bahan bakar bio sareng anu sanés. Merit sareng demerit tina SSF sareng SLF parantos diringkeskeun. Mikroorganisme utama anu nguasaan posisi pivotal dina ngahontal prosés SSF mutlak parantos disorot. Prosés has khas sareng produksi karakteristik bioreactor anu dipilih parantos dibahas dina konsép SSF. Aplikasi tina prosés di sababaraha sektor ékonomi sapertos férméntasi industri, industri pangan agro sareng kontrol lingkungan parantos dilaporkeun. Tinjauan ieu tujuan ngumpulkeun kasebar literatur dina kaayaan seni ayeuna di SSF, kaunggulan sareng kalemahan relatif ka SLF sareng rupa-rupa aplikasi.

Baja tahan karat 316L,
Pergaulan nyampur,
Ngabalikeun tiasa diatur
Ngontrol laju, suhu, kalembaban

Férméntor jenis ieu bisa diterapkeun kana sistem férméntasi padet kaasup apoték, kumparan, énzim, péstisida biologis sareng industri sanésna, anu ngagaduhan kauntungan tina nyimpen investasi, pagelaran aseptik anu saé, nyimpen lingkungan operasi, pangropéa saderhana sareng henteu gampang dikotorkeun lingkungan, jsb.

1. Sérsilisasi di tempat sareng pendingin. Uapna langsung kana fermentor, dibantuan ku sistem aduk khusus pikeun ngahontal tujuan dilisisasi dina tempatna dina suhu anu saé.

2. Kontrol suhu sareng kalembaban. Pidangan suhu ngatur suhu saliwat eupan tina polumeu hawa. Kalembaban bahan narima sistem cai atomisasi anu pinuh pikeun disaluyukeun. Inokulasi di tempat sareng campuran. Tekenan bédana dina tempat komo vaksinasi. Dina prosés férméntasi, férméntasi seragam sareng stabil direalisasikeun ku ngagunakeun bahan campuran sareng sistem rusak di tangki.

Tangkalan férméntasi padet horisontal pikeun pikaresepeun pikeun bahan-bahan, sareng pamolah luarna bersih.

Paramén kendali: Suhu, laju ngagulung, kalembaban.

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.