knikbioreactors
basa
Bioreactor kaca paralel

Seven conjoined bioreactor (Autoclavable)

  • gambaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

seven conjoined bioreactor ( Autoclavable) BLBIO-1GJ-7-H
Models: 1GJ-7 2GJ-7 3GJ-7 5GJ-7 7GJ-7 10GJ-7

Total Volume(L) : 1 2 3 5 7 10
volume kerja (L): 0.4-0.7 0.6-1.4 1-2 2-3.5 2-5 4.5-7

Bahan béjana: gelas awak sareng stainless steel tutup sareng handap

Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: mékanis mékanis John Crane anjing laut mérek mérek motor

Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, Tekanan kontrol manual

spésifikasi

Ngamimitian profésional anjeun dina penanaman sél sareng férméntasi mikroba
Bioreactor paralél pikeun data prosés anu gancang sareng statistik
Dirancang pikeun bioprocesses paralel dina jumlah leutik
Strategi penanaman anu béda-béda sapertos budaya dina tumpak, batuk-dahar sareng modeu sinambung tiasa
Throughput anu luhur
Operasi anu paling gampang
Téknologi anu kuat, kabuktian
Tapak suku leutik
Usaha-nyimpen

nami

Gandeng sagelas fermentor

Gandeng mékanis fermentor kacepetan mékanis

Sapuluh fermentor gandeng

ngetik

BLBIO-XGJ-6-H BLBIO-XGC-6-H

BLBIO-XGJ-8-H

BLBIO-5GC-5-5GJ-5-H

Jumlah Jilid

1/2/3/5/7/10/15L

Konfigurasi Dasar

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, feed, aeration (manual), Tekanan (manual)

daya listrik

220V 6KW

220V 8KW

220V 10KW

Dimension (L * W H *)

2400 * 730 * 1650

3000 * 730 * 1650

3800 * 730 * 1650

Beurat Net (kg)

210

240

300



aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.