knikbioreactors
basa
Bioreactor kaca paralel

Quadruple glass bioreactor

Quadruple glass fermenter/fermentor

  • gambaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Quadruple fermenter BLBIO-1GJ-4 (1L bioreactor)
Model: BLBIO -3GJA-4 BLBIO -5GJA-4 BLBIO -7GJA-4 BLBIO -10GJA-4
Maximum Working volume: 2.1 liters 3.5 liters 5 liters 7liters

Material: glass body and 316L stainless steel lid and bottom
Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: aduk magnét atanapi mékanis aduk salah sahiji dua pilihan

Métode dérilisasi: sterilisasi situs-situs atanapi dérilisasi milih antara salah sahiji anu aya di situ

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis: oar aduk anu kuat, antifoam oar; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa) rotameter kontrol manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

spésifikasi

Parallel bioreactor for rapid and statistically accurate process data
Designed for multiple, parallel bioprocesses in small volumes
Different cultivation strategies such as culture in batch, fed-batch and continuous modes are possible
High throughput
Easiest operation
Robust, proven technology
Tapak suku leutik
Usaha-nyimpen

nami

Coupling glass fermentor

Coupling mechanical stirring glass fermentor

Ten coupling fermentor

ngetik

BLBIO-XGJ-6-H BLBIO-XGC-6-H

BLBIO-XGJ-8-H

BLBIO-5GC-5-5GJ-5-H

Jumlah Jilid

1/2/3/5/7/10/15L

Konfigurasi Dasar

temperature, RPM, PH, DO, antifoam,feed , aeration (manual), Pressure (manual)

daya listrik

220V 6KW

220V 8KW


aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.