knikbioreactors
basa
Bioreaktor cahaya-Photo fermentor

Poto Fermentor Bioreactors (Autoclavable)

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Model: BIO -2GCL BIO -3GCL BIO -5GCL BIO -7GCL BIO -10GCL
Volume kerja: 1.5 liter 2.1 liter 3.1 liter 5 liter 7 liter

Bahan: gelas awak sareng stainless steel tutup sareng handap 316L
Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sumber cahaya éksternal pikeun disaluyukeun sacara manual

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami alat fermentasi anu patuh pikeun panilitian, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Pabrik kami di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: Fermenter stainless steel, fermentor pilot combo stainless steel, fermentor kaca, fermenter, fermenter Multi-Union, Multi-tahap fermentasi tank , sareng oyag Inkubator, Positif gabung sareng fermentor stainless steel.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.