knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

Oxybenzone UV-9 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone Benzophenone-3
  • Oxybenzone 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone
  • UV-9 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:Oxybenzone UV-9 2-Hydroxy-4-Methoxy B...
  • CasNo:131-57-7
  • Formula molekular:C14H12O3
  • penampilan:lampu konéng kristalin bubuk
  • aplikasi:tabir surya, saring surya, UVINUL M-40, ...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:25KG KARTON
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:3000 métrik Ton / Dinten
  • purity:99%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:TRANSORASI LAUT
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 ppm maks
  • kelas:Pharma Grade
  • Assay:97-103%
  • Lebur titik:62-65

kaunggulan

kami ngagaduhan kaluaran anu langkung ageung perkiraan 3000mt / taun

fasilitas produksi dipariksa sareng disatujuan ku urang fda.

urang tiasa ngadukung,

suplai stabil, kualitas stabil

kaluaran badag

hargana pikaresepeun

dukungan logistik, gudang dina jersey énggal sareng énggal

dukungan Inok situs

dukungan dokumén

respon gancang dina 24 jam

rincian

Ngaran séjén: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

Harta kimia:

Penampilan 97-103%

Idéntifikasi: IR: Idéntik sareng IR Spéktrum standar

Suhu kongrés: 62 mnt

LOD: 2% maks

Pangotor: total pangotor 1% maks

Pelarut residual 5000 ppm max

Benzophenone-3 mangrupikeun panyerep spéktrum lega anu saé pisan. Éta disatujuan ku AS, EU, AUS.JP ka

dipaké dina sababaraha jinis kosmétik. Éta tiasa dianggo dina sunscreens topical, moisturizers, shampoos,

produk perawatan rambut, lipstik, balm lip, kuku kuku jsb.

Umumna dianggo sasarengan sareng Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Homosalate pikeun ngahontal protékon anu saé tina sinar matahari.

This ingredient is widely used in all sun care formulations.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.