knikbioreactors
basa
wartos

KNIK BIO bakal ngahadiran rapat RAFT 13 di Florida USA ti Oktober.27 dugi ka Oct.30th

Time:2019-10-22

KNIK BIO bakal ngahadiran rapat RAFT 13 di Florida USA ti Oktober.27 dugi ka Oct.30th

Tingali deui

KNIK BIO 10l 100l 1000l instruksi sistem bioreacotor

Time:2019-09-19

KNIK BIO 10l 100l 1000l instruksi sistem bioreacotor

Tingali deui

KOMUNITAS PROSES KOMPLEX KOMUNITAS DENGAN MENGGUNAKAN TANIK KNIK FIOJI

Time:2018-10-30

KOMUNITAS PROSES KOMPLEX KOMUNITAS DENGAN MENGGUNAKAN TANIK KNIK FIOJI

Tingali deui

Kumaha carana urang tiasa nyetak stainless baku tank standar séhat nalika férméntasi?

Time:2018-05-07

Kumaha carana urang tiasa nyetak stainless baku tank standar séhat nalika férméntasi?

Tingali deui

What is the difference between mechanically agitated bioreactor system and airlift bioreactor system?

Time:2018-04-11

What is the difference between mechanically agitated bioreactor system and airlift bioreactor system?

Tingali deui

200L2000L GMP automatic fermenter bioreactors for domestic company pass SAT

Time:2018-04-04

200L2000L GMP automatic fermenter bioreactors for domestic company pass SAT

Tingali deui

Vaccine bioreactors passed the FAT

Time:2017-10-13

Vaccine bioreactors passed the FAT

Tingali deui

Stainless steel standard tank sterilization steps

Time:2017-09-11

Stainless steel standard tank sterilization steps

Tingali deui

Mexico Guests perchase 50L solid fermenter

Time:2016-07-15

Mexico Guests perchase 50L solid fermenter

Tingali deui

Italy Guests acceptance fermenter|bioreactor

Time:2015-09-21

Italy Guests acceptance fermenter|bioreactor

Tingali deui
imah saméméhna 1 2 Terastukang - Total 11 1 direkam kaca lumangsung / Total 2 10 per kaca
wartos
    E-mail
    Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.