knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosalate Parsol HMS CAS NO.118-56-9

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • Homosalate Parsol HMS
  • Neo Heliopan HMS Homosalate
  • SALisol HMS Homosalate

Rincian gancang

  • ProName:Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosa...
  • CasNo:118-56-9
  • Formula molekular:C16H22O3
  • penampilan:warna cair transparan
  • aplikasi:kosmetik panonpoe, perawatan kulit, mobil lip ...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:200KG DRUM
  • port:Shanghai
  • ProductionCapacity:2000 métrik Ton / Taun
  • purity:90-110%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:KABUPATEN KIMIA
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:10 ppm max
  • kelas:Pharma Grade
  • Assay:90-110%
  • Kasinihan:0.1%
  • GRATIVITI KHUSUS:1.049

kaunggulan

éta mangrupikeun pelindung minyak anu pikaresepeun pisan pikeun kosmetik perawatan sun. dianggo ieu lega

pikeun sagala jinis formulasi.

homosalate mangrupikeun énzim minyak larut uv-b anu efektif. éta mangrupikeun anu saé

sobilizer pikeun nyerep uv kristal sapertos avobezone atanapi étilhexyl triazone.

kami tiasa nyayogikeun,

kualitas pangsaéna

pihak kami fda dipariksa sareng fasilitas produksi anu disatujuan

harga lumrah

formulasi ngadukung

dukungan Inok situs

dukungan audit dokumén

dukungan logistik

rincian

Penampilan: Cairan transparan teu warnaan

Assay 90-110%

Konfigurasi Sérsérsasi Infrared Infrared

Gravitasi spésifik 1.049-1.053

Indéks réfracive 1.516-1.519

Homosalate mangrupikeun agén blokir panonpoé kimia larut panonpoé anu nyerep radiasi UV B

Éta henteu ngajagi ngalawan UVA. Éta katingalina gaduh propil kaamanan anu saé. Nanging, usd waé éta henteu cekap pikeun perlindungan UV B.

Sacara umum dianggo nganggo kombinasi saringan UV anu sanés. Éta ngajangkakan ngagaduhan sipat kaamanan anu saé sapertos sunscreen.

Homosalate parantos disatujuan ku régulasi global sadunya.

Panggunaan maksimum sapertos ieu di handap

EC, JP 10% MAX

AS, AUS 15% MAX

Penyerap UV B pohara saé dianggo dina ngarumuskeun.

Éta ogé tiasa dianggo salaku pangleyur anu saé pikeun sunscreens padet, pikeun pakéan pantai, perawatan panonpoe, kulit rai ogé sareng

pikeun agén pemutihan.

Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.