knikbioreactors
basa
Abah baja-fermentor baja

Multi Pharmaceutical fermentation System

Multi Pharmaceutical fermentation Tanks

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran



BLBIO-10SJ-2-50SJ-6 is a set of laboratory glass fermentation equipment, sterilization automatic control, easy to operate, powerful, fermentation can meet a variety of purposes, such as batch, fed-batch, or animal cells bring up. Color touch screen display of all measured values and control parameters, which greatly facilitates the user's actions. Per pot in front of the tank next to the control box installed four peristaltic pump, to the fermentor can be added acids, bases, defoamers, and the culture medium.Fermentation of various parameters such as, pH, DO, temperature and speed can be monitored by the controller, all the data and control parameters can be passed to the controller or computer. Compact structure, the various components can be integrated on the fermentation system. The upper driver using direct coupling mechanical stirring or lower driving indirectly coupled magnetic mechanical stirring manner, simple structure, stable operation.

Nominal capacity: 10 liters 2 50 l 6, have transplanted workstations, each tank independent controllers, central control computer for analysis
Rasio jangkungna diaméter: 1: 2-3; Faktor keusikan cair: 70%
Awak tank: 316L tank baja stainless
Metode nyampur: gandalan nyetir gencatan mékanis (John Crane segel mékanis)
Ventilasi: tampilan rotameter, saluyukeun aliran gas luyu sareng syarat prosés
Kontrol PH: kontrol PID calakan, Mettler PH éléktroda;
Fungsi DO: Mettler DO éléktroda kalayan kadali kontrol anu aya hubunganana.
Kontrol suhu: kontrol PID calakan, dipanaskeun listrik, cai tiis
Dahar: sistem dahar lengkep (asam, alkali, gelembung musuh, agén latihan) tiasa diprogram pikeun ngontrol dahar;
Sterilisasi: di situ sterilization;
Inoculation: alcohol flame inoculation;

parameter teknis:
Kecepatan nyétang: Kecepatan motor khusus, rentang lega, bising rendah, suhu luhur, laju: 50 ~ 1000rpm Ketepatan: ± 1rpm;
Kontrol PH: kontrol PID calakan, pompa peristaltik otomatis ngeusi asam / dasar; kisaran: 2 ~ 12ph; akurasi kontrol: ± 0.02ph,
Kontrol DO: Kontrol PID cerdas, dipatalikeun sareng nyumputkeun tuangeun; kisaran: 0 dugi 100%, katepatan kontrol: ± 3%;
Kontrol suhu: kontrol PID calakan; pemanasan listrik sareng pendinginan cai; kisaran: suhu cai tiis + 5 ~ 60 ℃; Akurasi: ± 0.1 ℃;
Kontrol Foam: deteksi éléktroda, pompa peristaltik dugi defoamers, kontrol otomatis;
Ventilasi: adjustment manual, tampilan meter;
Tekanan tangki: panyesuaian manual, tampilan gauge; kisaran: 0 ~ 0.20Map;
BLBIO-B, C-type control system Optional: Siemens S7-200 series PLC control system + PVA LCD touch screen
Full Chinese menu and interface; USB flash drives can be used for data transmission, sampling and analysis show browse tank data, system data, read settings.


PC BLBIO-8.0 Software Software: Dumasar kana sélular sareng detil fluks metabolik biologis sareng molekuler sareng téori kontrol sareng kajian optimisasi mangtaun-taun taun dina prosés fermentasi mikroba gaduh kakayaan (parangkat lunak ngawaskeun prosés bio-férméntasi, conto tina kabeungharan na fungsi utama software ieu nyaéta saperti kieu:
A: henteu langsung parameter OUR, CER, RQ, KLa itungan akurat, jsb online, sareng sakaligus tiasa nampilkeun sababaraha kurva tina parameter anu béda dina pesawat koordinat anu sami;
B: tampilan akurat ngeunaan kasaimbangan bahan sareng fermenter, ngagampangkeun pangguna pikeun nganalisa korelasi prosés férméntasi, ngabantosan pangguna pikeun kéngingkeun léngkah amplification titik pangaturan anu hadé pikeun ngahontal tujuan pilot;
C: input off-line tina total gula, ngirangan gula, amino nitrogén, konsentrasi baktéri, unit férméntasi, sapertos uji data sareng ngahasilkeun kurva anu pakait dina kurva parameter prosés online;
D: utamina ngagaduhan fungsi ieu:
Multi tank paralel sampling
Langkung seueur langsung ngabandingkeun data
Hasil ngahijikeun Tatar sagala rupa data sareng analisis komprehensif
Kamampuhan adat anu cocog (tiasa diprogram sorangan)
Real-time data sampling
Real-time ngolah data online sareng tampilan
Input parameter manual
Itungan otomatis parameter henteu langsung
Pejabat resmi sareng data tampilan kalénder
Parameter khusus
Grafis, percetakan laporan
Kuring ngembangkeun alat ieu pikeun ngabandingkeun produk luhur, cocog pikeun perusahaan farmasi ageung sareng lembaga risét pikeun ngaoptimalkeun prosés pamakean

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.