knikbioreactors
basa
Bioractor-fermenter multi-tahap

Multi-couplet stainless steel fermenter

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

With more than one fermenter (the same volume or different volumes available) composed of a conjoined system, may be suitable for parallel orthogonal experiments provide the most optimized way to process research and shorten study of valuable time. The key is that this device configuration parameters repeatability better.

Nominal capacity: 10 liters a desk 50L2 station;
Rasio jangkungna diaméter: 1: 2.5; Faktor keusikan cair: 70%
50 l tank: The main material is stainless steel 316L tank, the tank no dead ends; seed fermenter with a dedicated sampling pipes, discharge valve, shift. Using a large tank level perspective endoscopic observation, 12V safety depends on light, with temperature, PH, DO, foaming, liquid interface, vaccination mouth, feeding the mouth, and a number of alternate ports, all welds sturdy neat appearance .
Tank: design pressure 0.35Mpa jacket: design pressure 0.3Mpa, optimized diversion designed to improve the uniformity of the exchange efficiency and tank temperature

Tank features: John Crane mechanical seals, intake sterile filter, exhaust condenser, including air intake system distributor, flame inoculation mouth (also doghouse and cleaning the mouth), the discharge opening, sampling ports, feeding mouth; five electrode automatic control parameters are: PH electrode, DO electrode, anti-foaming electrode, temperature probe mouth; every four cans were automatically controlled peristaltic pump up the acid / base / bubble enemy / training agents;

Motor: 10 liters imported servo motor, 50 liters fermentor SEW AC motor, ensure that the motor can operate in harsh environments;
Ventilasi: Cara ventilasi jero, tampilan rotameter, nyaluyukeun aliran gas, tank hawa distribusi seragam dumasar kana prosés pangabutuh; ngagunakeun panyaring penapis 0.2μm (Dominica atanapi Shanghai Yiming), alat mundur anti bahan pikeun mastikeun kasalametan sareng seueur manjangkeun jasa;

Mixing system: mechanical mixing system, John Crane mechanical seals, Fujitsu converter
Bentuk aduk: lempar bungkus lempeng (dua) ngadu impiler (a), jinis komprési mékanik defoaming (a), piring bahan opat laju;
Kontrol pH Fermentasi: ngagunakeun kontrol PID calakan, dédét éléktroda Mettler PH;
Derajat kontrol tingkat férméntasi: ngagunakeun kontrol PID calakan, dédét éléktronik Mettler DO;
Kontrol suhu: pemanasan listrik, penyejutan cai, ngontrol hawa suhu pompa kontrol, hawa sareng pasokan cai pikeun fungsi lolos diri, panyalindungan suhu luhur, kalayan efisiensi tukar panas; modul kontrol calakan teu ukur ngajamin kontrol suhu anu gancang tapi ogé émosikeun énergi.

Dahar: sistem dahar lengkep (asam, alkali, gelembung musuh, agén latihan), tiasa janten waktos kuantitatif; opat pompa peristaltik tiasa milih sub-set masing-masing dina antarmuka kontrol, payus sareng fleksibel dina pamakean anu saleresna. Kalayan pin nyoco khusus dirarancang pikeun mastikeun operasi nyalametkeun aman;

BLBIO-B or C control system: Siemens S7-200 series PLC control system + 10 "LCD touch screen display operation, on-site direct operation (menu-driven), the entire Chinese menu and interface; sampling and display tank data, system data browsing analysis, the read setting controls stirring speed, temperature, medium tank, Ph value, DO value.;
Anjeun tiasa nyetél suhu, laju, nilai Ph, nilai DO, wates luhur sareng handap sareng ngaleungitkeun fungsi alarem;
Kalayan alarm tingkat ultra-cairan sareng fungsi otomatis, kalayan tingkat alarem super-gelembung sareng otomatis nambihan fungsi defoamers;

Sadaya alarem tiasa kacatet insiden pamariksaan;
Kacepetan, suhu, nilai Ph, nilai DO, jsb, sareng tiasa diatur sacara otomatis pareum;
Suhu tangtung tank, kacepetan aduk, Ph, DO sareng parameter sanésna tiasa diatur saluyu jeung prosés prosés kontrol kurva kukirna;
Unggal parameter ngagaduhan prosés pangaturan PID, sapertos nilai set, nilai nyata, nilai set PID, tampilan kurva nilai luhur sareng handap, saklar manual / otomatis, setting online, sareng sajabana;
Data sajarah sareng kurva tina rupa-rupa parameter tiasa disimpen salami mangtaun-taun, kurva sacara real-time salami outage listrik tiasa ulang boot restorasi;
Antarmuka soméah, anjeun tiasa ngalih layar belasan monitor;
Dahar sareng fungsi metering; waktos dahar kuantitatif;

Sistem anu aya hubunganana sareng rupa-rupa kendali: laju kontrol anu aya hubunganana sareng oksigén leyur, sareng oksigén larut anu aya hubunganana kalayan kadali dahar, nyumput nilai ph tina hubungan anu pakait sareng anu sanésna;
Sistem tampilan real-time ngagaduhan prosés ngajalankeun, rekaman data, analisis data
Parameter tina detil sareng puteran kontrol tiasa sacara manual diatur sareng dibenerkeun saluyu dina layar, tiasa suhu, DO, penyesuaian sensor sensor PH, kalibrasi unggal aliran pompa peristaltik; operasi gaduh perlindungan sandi, sandi kana operator sareng sandi tingkat-administrator;

Automatically record fermenter boot time, shutdown time, the number of automatic run-time power, power outages, call time
Sistem perangkat lunak sareng kamampuan adaptif sareng kamampuan diagnosis diri;
Working volume: 5L, 7L, 10L, 15L, 20L, 30L, 50L, 100L ,,,,, 10000L
Control system and the fermenter volume can be any combination, convenient and flexible

Tambahkeun item-item pilihan:
b nyaring tank timbangan timbangan W de hawa ngalir otomatis dikawasa tekanan tekanan tangki oksigén jalan pintas deteksi fgh online nguji poténsi redoks A (b) uji alkohol online sareng ngontrol I buang O2, CO2 eusi uji online A fungsi pensilisasi otomatis C tank tank beberesih otomatis U tutup otomatis ningkatkeun fungsi

Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Pandu langsung mékanis agitation / -Q air aliran aduk -L -S nyayogikeun sumber cahaya anu padet
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A controller model for industrial control computer + Control Module - inaction B controller, for my company for floor-standard controllers -C 10 inches LCD touch screen + PLC -D 15-inch LCD touch screen + Siemens PLC + imports Transmitters

Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.