knikbioreactors
basa
Bioractor-fermenter multi-tahap

Keluli fermenter baja multi-gandeng

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

BLBIO-XSJ-XSJ multi-stage fermentation systems can be used independently of each tank can also be used simultaneously conjoined; reliable plumbing shift can be sterilized separately; floorstanding / Bench Rack optional, BLBIO-A type, B, C-type, D-type control system Optional: separate control cabinet or centralized control; can be a combination of various fermenters needed for amplification from the lab to test flask fermentation studies of transition, but also to for small-scale production

Rupa-rupa kombinasi 5L-30L / 5L-50L / 10L-100L / 10L-50L / 30L-100L / 100L-1000L / 50L-5000L, jsb: Skala
Volume nominal: 15L, 150L;
Rasio jangkungna diaméter: 1: 2-3; Faktor keusikan cair: 70%
15 l 150 l tank: The main material is stainless steel 316L tank, the tank no dead ends; special sampling with fermentation tanks, discharge valve, transplanted pipeline. Using a large tank level perspective endoscopic observation, 12V safety depends on light, with temperature, PH, DO, foaming, liquid interface, vaccination mouth, feeding the mouth, and a number of alternate ports, all welds sturdy neat appearance .

Tank: Desain desain 0.3Mpa jaket: tekenan desain 0.3Mpa, diversion dioptimalkeun dirancang pikeun ningkatkeun kaseragaman efisiensi bursa sareng suhu tank
Fitur tank: anjing laut mékanis John Crane, saringan asupan, panyapuran ekzos, kalebet distributor sistem asupan hawa, sungut inokulasi api (ogé doghouse sareng meresihan sungut), bukaan ngaleupaskeun, nyampékeun palabuhan, nyoco cangkem; lima parameter kontrol otomatis éléktroda nyaéta: PH éléktroda, DO electrode, éléktroda anti-foaming, port usik suhu; opat sacara otomatis dikontrol pompa peristaltik nepi ka asam / dasar / musuh gelembung / agén latihan;

Motor: fermentation tank dedicated SEW AC motor, ensure that the motor can operate in harsh environments;
Ventilasi: Cara ventilasi jero, tampilan rotameter, nyaluyukeun aliran gas, tank hawa distribusi seragam dumasar kana prosés pangabutuh; ngagunakeun panyaring penapis 0.2μm (Dominica atanapi Shanghai Yiming), alat mundur anti bahan pikeun mastikeun kasalametan sareng seueur manjangkeun jasa;

Sistem nyampur: sistem percampuran mékanis, motor SEW AC, inverter Fuji
Bentuk aduk: lempar bungkus lempeng (dua) ngadu impiler (a), jinis komprési mékanik defoaming (a), piring bahan opat laju;
Kontrol pH Fermentasi: ngagunakeun kontrol PID calakan, dédét éléktroda Mettler PH;
Derajat kontrol tingkat férméntasi: ngagunakeun kontrol PID calakan, dédét éléktronik Mettler DO;

Kontrol suhu: pemanasan listrik, penyejutan cai, ngontrol hawa suhu pompa kontrol, hawa sareng pasokan cai pikeun fungsi lolos diri, panyalindungan suhu luhur, kalayan efisiensi tukar panas; modul kontrol calakan teu ukur ngajamin kontrol suhu anu gancang tapi ogé émosikeun énergi.
Dahar: sistem dahar lengkep (asam, alkali, gelembung musuh, agén latihan), tiasa janten waktos kuantitatif; opat pompa peristaltik tiasa milih sub-set masing-masing dina antarmuka kontrol, payus sareng fleksibel dina pamakean anu saleresna. Kalayan pin nyoco khusus dirarancang pikeun mastikeun operasi nyalametkeun aman;
Sistem angkat tutup otomatis (opsional): BLBIO-UIP300 tutup otomatis ku angkat sistem angkat tutup panutup pikeun gampang beberesih sareng pangropéa alat tank sistem listrik
BLBIO-B, C-type, S-type control system Optional: Siemens S7-200 series PLC control system + 10 "LCD touch screen display operation, on-site direct operation (menu-driven), the entire Chinese menu and interface; sampling and display tank volume data, the system analyzes the data browsing, reading the settings can be controlled stirring speed, temperature, medium tank, Ph value, DO value;

Anjeun tiasa nyetél suhu, laju, nilai Ph, nilai DO, wates luhur sareng handap sareng ngaleungitkeun fungsi alarem;
Kalayan alarm tingkat ultra-cairan sareng fungsi otomatis, kalayan tingkat alarem super-gelembung sareng otomatis nambihan fungsi defoamers;
Sadaya alarem tiasa kacatet insiden pamariksaan;
Kacepetan, suhu, nilai Ph, nilai DO, jsb, sareng tiasa diatur sacara otomatis pareum;
Suhu tangtung tank, kacepetan aduk, Ph, DO sareng parameter sanésna tiasa diatur saluyu jeung prosés prosés kontrol kurva kukirna;
Unggal parameter ngagaduhan prosés pangaturan PID, sapertos nilai set, nilai nyata, nilai set PID, tampilan kurva nilai luhur sareng handap, saklar manual / otomatis, setting online, sareng sajabana;
Data sajarah sareng kurva tina rupa-rupa parameter tiasa disimpen salami mangtaun-taun, kurva sacara real-time salami outage listrik tiasa ulang boot restorasi;
Antarmuka soméah, anjeun tiasa ngalih layar belasan monitor;
Dahar sareng fungsi metering; waktos dahar kuantitatif;

Sistem anu aya hubunganana sareng rupa-rupa kendali: laju kontrol anu aya hubunganana sareng oksigén leyur, sareng oksigén larut anu aya hubunganana kalayan kadali dahar, nyumput nilai ph tina hubungan anu pakait sareng anu sanésna;
Sistem tampilan real-time ngagaduhan prosés ngajalankeun, rekaman data, analisis data
Parameter tina detil sareng puteran kontrol tiasa sacara manual diatur sareng dibenerkeun saluyu dina layar, tiasa suhu, DO, penyesuaian sensor sensor PH, kalibrasi unggal aliran pompa peristaltik; operasi gaduh perlindungan sandi, sandi kana operator sareng sandi tingkat-administrator;
Ngarekam sacara otomatis waktos boot fermenter, waktos matéri, jumlah otomatis ngaji waktos waktos, daya listrik, waktos sauran;
Sistem perangkat lunak sareng kamampuan adaptif sareng kamampuan diagnosis diri;

Tambahkeun item-item pilihan:
b nyaring tank timbangan timbangan W de hawa ngalir otomatis dikawasa tekanan tekanan tangki oksigén jalan pintas deteksi fgh online nguji poténsi redoks A (b) uji alkohol online sareng ngontrol I buang O2, CO2 eusi uji online A fungsi pensilisasi otomatis C tank tank beberesih otomatis U tutup otomatis ningkatkeun fungsi

Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Langsung drive mékanis agitation / -Q -S solid solid kacau aduk -G nyayogikeun cahaya
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A modél pangontrol pikeun komputer kontrol industri + Modul Kontrol - henteu kéngingkeun B Controller, pikeun Controller standar kami -C 10 inci layar sentuh LCD + PLC -D layar sentuh LCD 15 inci + PLC + impor ngirimkeun penser Siemens Stainless steel control box nyaéta -S

Tambahkeun item-item pilihan:
b nyaring tank timbangan timbangan W de hawa ngalir otomatis dikawasa tekanan tekanan tangki oksigén jalan pintas deteksi fgh online nguji poténsi redoks A (b) uji alkohol online sareng ngontrol I buang O2, CO2 eusi uji online A fungsi pensilisasi otomatis C tank tank beberesih otomatis U tutup otomatis ningkatkeun fungsi

Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Langsung drive mékanis agitation / -Q -S solid solid kacau aduk -G nyayogikeun cahaya
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A modél pangontrol pikeun komputer kontrol industri + Modul Kontrol - henteu kéngingkeun B Controller, pikeun Controller standar kami -C 10 inci layar sentuh LCD + PLC -D layar sentuhan LCD 15-inci + PLC + impor ngirimkeun penser Siemens stainless steel control box control nyaéta -S

Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.