knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

mini multiparous bioreactors-fermentor

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models 0.1GC-4 0.2GC-4 0.3GC -4 0.5GC-4 0.7GC-4 1GC-4
working Volume 0.05L 0.1 L 0.2L 0.3L 0.6 L 0.7 L

Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Awak kaca Vessel kaca sareng tutup baja stainless

Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: Magnetic Drive ti handap, tanpa segel mékanis
Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
high-powered stirring oar, antifoam oar; AC electrical machine: infinite speed variation; rpm in the fermenter: 70~1200rpm±1%,The height of the stirring oar can be adjusted, too.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

Kauntungan kalapa

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

0.3-1 LITER MINI BIOREACTOR
Spésiés anu cocog pikeun panyaringan awal
Hébat ngahemat waktos sareng biaya bahan
Jumlah tank bakalan nyaéta ti 0.3L dugi 0.7L
Tank sareng latihan ditukeurkeun
Ngaliwatan modél ventilasi anu handap tiasa langkung cocog sareng aliran flowmeter
And pure oxygen bypass to enhancing the DO function、
Made of presterilized polycarbonate
2L working volume
Single-walled for operation with electric heating blanket
For cell culture applications
Two three-blade impellers and L-sparger
Three top plate ports
Three ports with dip tubes for addition or harvest
Three 12-millimeter ports with a 13.5 Pg (20.4 mm OD) thread for installation of conventional sensors

PRODUKSI BEDA NAME
Fermenter/Glass Fermentor /Bioreactor/GMP Fermentation tank/Pharmaceutical fermentation/Situ fermenter/Industry pilot fermentor,Microbial fermenter,Glass fermenter,Stainless steel fermenter,Multi-stage fermenter,Multi-couplet stainless fermenter,Airlift fermenter,Plant cell bioreactor(illumination),Animal cell bioreactor,Solid fermentor,Enzyme Bioreactor,Vaccine Bioreactor,The bottom agitation bioreactor,Advanced Fermentor(weighing),Production fermentation system,GMP standard fermentation tank,Mixing tank,Exhaust analyzer,Advanced analysis software, Algae photo bioreactor,light fermenter, fermenter tank, Stainless steel fermentation tank.

nami

Autoclavable magnetic transmission miniature bioreactor

Autoclavable shaft driving mechanical mixing tiny bioreactor

In situ sterilization shaft driving mechanical mixing tiny bioreactor

ngetik

BLBIO-XGC-mini

BLBIO-XGJ-mini

BLBIO-XGJA-mini

Jumlah Jilid

300ml / 500ml / 600ml / 1000ml / 1500ml 2000ml

bahan

316L stainless steel tank cover and temperature controlling interlayer at the tank bottom + borosilicate glass

drive Mode

pangiriman magnét

gandungan gempa

Sterilization

dina autoclave

In situ automatic sterilization (electric heating)

Konfigurasi Dasar

Temperature, Rpm, PH, DO, Feed, Air flow (manual), Pressure (manual)

nu lain

Daya listrik 220V - 2KW

50kgs net

Dimension:700*500*600mm (L * W * H)

aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.