knikbioreactors
basa
Bioreaktor cahaya-Photo fermentor

Light bioreactor (Autoclavable)

Glass Light bioreactor

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran


Model: BLBIO -2GCL BLBIO -3GCL BLBIO -5GCL BLBIO -7GCL BLBIO -10GCL
Volume kerja: 1.5 liter 2.1 liter 3.1 liter 5 liter 7 liter

Bahan: gelas awak sareng stainless steel tutup sareng handap 316L
Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable


Sumber cahaya éksternal pikeun disaluyukeun sacara manual

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

we are compliant fermentation equipment for research, development, pilot and production applications. Our Factory in China. We provide the fermentor products including : Stainless steel fermenter, Pilot combo stainless steel fermentor, glass fermentor, fermenter, Multi-Union fermenter,Multi-stage fermentation tank,and shaking Incubators , Positive join stainless steel fermentor.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.