knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

2L off site sterilization glass fermentor with stainless steel jacket

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models: BLBIO-1GJ BLBIO-2GJ BLBIO-3GJ BLBIO-5GJ BLBIO-7GJ BLBIO-10GJ
Total Volume(L) : 1 2 3 5 7 10
working volume(L): 0.4-0.7 0.6-1.4 1-2 2-3.5 2-5 4.5-7

Vessel Material :glass body and stainless steel lid and bottom

Rasio luhur: 2: 1

Mixing method: Mechanical agitation John Crane mechanical seals servo motor

Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Mechanical sealing system at the top of the fermenter; high-powered stirring oar, antifoam oar; AC electrical machine: infinite speed variation; rpm in the fermenter: 70~1200rpm±1%,The height of the stirring oar can be adjusted, too.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Pressure Control: Pressure meter and digital display and digital remote control,Pressure manual control

We have been providing research, test and production application compatible with the advanced fermentation equipment, and technology to stay ahead. Our Factory in China. We provide the fermentor products including : Stainless steel fermenter, Pilot combo stainless steel fermentor, glass fermentor, fermenter, Multi-Union fermenter,Multi-stage fermentation tank,Solid fermentation,and shaking Incubators

FUTOR GRATIS AUTOCLAVALBE
(Kontrol suhu interlayer baja)
1. Cocog pikeun budidaya kapang dina mikroorganisme ragi sareng jamur
2. Pasang sareng maén, operasi saderhana
3. Gampang diajar sareng nganggo, laju gagalna rendah
4. Saatos masang suite anu cocog, éta tiasa diterapkeun kana budidaya sato mamalia sareng serangga
5. Jaket stainless steel sareng jaket handap semicircular, bursa panas anu dipasang sareng konéksi séri baffle termal aya nguntungkeun pikeun ngatur suhu cai panas sareng tiis al ogé tina pemindahan panas anu gancang.
6. Tangki 1L, 2L, 3L, 5L, 7L sareng 10L kapasitas kerja sayogi pikeun tukeran tangki angkat

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller

spésifikasi

nami

Off normal sterilization magnetic transmission glass fermentation tank (magnetic stirring bioreactor)

Off normal sterilization Coupler drive glass fermentation tank (mechanical agitating fermentation tank)

ngetik

BLBIO-XGC

BLBIO-XGJ

Jumlah Jilid

0.3/0.5/1/2/3/5/7/10/15L

bahan

316L stainless steel tank cover + 316L the bottom of the stainless steel jacket + borosilicate glass

Métode nyerat

The bottom of the magnetic structure and drive at the top of the mechanical agitation

Top mechanical agitation shaft coupling

Sterilization method

Displacement and high pressure sterilization pot sterilization (sterilization pot room size: 1L/2L/3L/5L/7L/ Φ350*520, 10L/15L Φ388 x 650)

Ukuran medial

1L

2L

3L

4L

5L

7L

10L

Ukuran tank

Φ90 * 155

Φ100 * 260

Φ150 * 210

Φ150 * 260

Φ150 * 310

Φ150 * 710

Φ174 * 458

Sterilization size

Φ150 * 300

Φ160 * 380

Φ184 * 420

Φ180 * 470

Φ180 * 520

Φ180 * 620

Φ260 * 630

Beurat medali beurat ngadalikeun (kg)

5kg

6.5kg

9.5kg

13.5kg

15.5kg

18.5kg

21.5kg

Alat dasar

Temperature, Rpm, PH, DO, Feed, Air flow (manual), Pressure (manual)

nu lain

Electric power 220V - 0.8KW

Dimension ( L* W * H) 800*500*600

Net (kg) 40




aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.