knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

2L 3L Double-walled glass vessels mimi bench top bioreactors

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models : BIO-3GJGG BIO-4GJGG BIO-5GJGG BIO-7GJGG BIO-10GJGG

Working volume: 1.5- 2.1 liters 2-3 liters 2.5-3.5 liters 3.5-5 liters 5-7 liters

Material: double glass body

Rasio luhur: 2: 1

Mixing method: Mechanical agitation John Crane mechanical seals servo motor

Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis: di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

1. 1L, 2L, 5L and 10L maximum working volumes

· 2. Single-walled vessels with electric heating or double-jacketed glass vessels with a thermostat system

· 3. Stirrer shaft with single mechanical seal

· 4. Top drive with direct coupling or magnetically coupled top-drive agitation system

· 5. 6-blade disk (Rushton turbine) impeller, 3-blade segment impeller and paddle impeller

· 6. Ring sparger, microsparger and aeration basket for bubble-free aeration

· 7. Exhaust cooler

· 8. Baffles

· 9. Spin filter for perfusion applications

· 10. Diverse options for addition and harvest as well as sampling

· 11. Spare part kits and tool sets

w 12. ease of use, simple cleaning

13. space-saving footprint.

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

nami

Kabéh tank kaca fermentor (sinyal témbok fermenter)

Sadaya tanki fermentor gelas (fermentor témbok ganda)

ngetik

BIO-XGJG

BIO-XGJG

Jumlah Jilid

2/3/4/5/7/10/15L

bahan

Sujang sadaya témbok gelas

Ganda sadayana témbok gelas

Métode nyerat

Luhureun gandungan mékanis gandeng mékanis

Métode kontrol suhu

Kocor dina pamanasan listrik pakét pemanasan, stainless steel tabung tina cai tiis pikeun niiskeun

Pemanas listrik éksternal sareng cai tiis anu ngompa pompét jacketed kontrol suhu anu beredar

Métode dérsilisasi

Dina autoclavable (ukuran kamar panci sterilisasi: 1L / 2L / 3L / 5L Φ350 * 520, 10L / 15L Φ388 x 650)

Ukuran medial

2L

3L

4L

5L

7L

10L

Ukuran tank

Φ100 * 260

Φ150 * 210

Φ150 * 260

Φ150 * 310

Φ150 * 710

Φ174 * 458

Ukuran ésterilisasi

Φ160 * 380

Φ184 * 420

Φ180 * 470

Φ180 * 520

Φ180 * 620

Φ260 * 630

Beurat medali beurat ngadalikeun (kg)

6.5kg

9.5kg

13.5kg

15.5kg

18.5kg

21.5kg

Alat dasar

Suhu, Rpm, PH, DO, Umpan, Aliran Udara (manual), Tekanan (manual)

nu lain

Daya listrik 220V - 0.8KW

Ukuran (L * W * H) 800 * 500 * 600

Net(kg)

aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.