knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

2l double wall glass mini bioreactor or Single-walled glass vessels small bench top bioreactors

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models : BLBIO-1GJG BLBIO-2GJG BLBIO-3GJG BLBIO-4GJG BLBIO-5GJG BLBIO-7GJG BLBIO-10GJG

Working volume : 0.5-0.7 liters 1-1.5 liters 1.5- 2.1 liters 2-3 liters 2.5-3.5 liters 3.5-5 liters 5-7 liters

Material: glass body

Rasio luhur: 2: 1

Mixing method: Mechanical agitation John Crane mechanical seals servo motor

Sterilization method : off-site sterilization Autoclavable

Control system: Siemens PLC, industrial LCD touch computer control , parameters can be set to store, can be remotely connected to the computer through the USB interface, the data

Sistem nyétok
Mechanical sealing system: at the top of the fermenter; high-powered stirring oar, antifoam oar; AC electrical machine: infinite speed variation; rpm in the fermenter: 70~1200rpm±1%,The height of the stirring oar can be adjusted, too.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

we are compliant fermentation equipment for research, development, pilot and production applications. Our Factory in China. We provide the fermentor products including : Stainless steel fermenter, Pilot combo stainless steel fermentor, glass fermentor, fermenter, Multi- Union fermenter,Multi-stage fermentation tank, and shaking Incubators , Positive join stainless steel fermentor.


1. All glass tank, good overall structure
2. Safe and reliable, easy to learn and use.
3. Tangki 1L, 2L, 3L, 5L, 7L sareng 10L kapasitas kerja sayogi pikeun tukeran tangki angkat
4. Ways of ventilation can be reinforced with additional selective flowmeter and increase oxygen enrichment bypass function.

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

nami

All glass fermentor tank (signal wall fermenter)

All glass fermentor tank (double wall fermentor)

ngetik

BLBIO-XGJG

BLBIO-XGJG

Jumlah Jilid

2/3/4/5/7/10/15L

bahan

Single all glass wall

Double all glass wall

Métode nyerat

The top of the shafting coupling mechanical agitation

Temperature control method

Soak in outsouring electric heating blanket heating,stainless steel tube of cold water to cool

External electric heater and the cold water dirculating pump jacketed circulating temperature control

Métode dérsilisasi

In autoclavable (sterillization pot room size: 1L/2L/3L/5L Φ350*520, 10L/15L Φ388 x 650)

Ukuran medial

2L

3L

4L

5L

7L

10L

Ukuran tank

Φ100 * 260

Φ150 * 210

Φ150 * 260

Φ150 * 310

Φ150 * 710

Φ174 * 458

Ukuran ésterilisasi

Φ160 * 380

Φ184 * 420

Φ180 * 470

Φ180 * 520

Φ180 * 620

Φ260 * 630

Beurat medali beurat ngadalikeun (kg)

6.5kg

9.5kg

13.5kg

15.5kg

18.5kg

21.5kg

Alat dasar

Suhu, Rpm, PH, DO, Umpan, Aliran Udara (manual), Tekanan (manual)

nu lain

Daya listrik 220V - 0.8KW

Ukuran (L * W * H) 800 * 500 * 600

Net (kg) 40

aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.