knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

7l double wall glass fermentor Bioreactor

Lab scale bioreactors

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models : 5GCAV 7GCAV 10GCAV 15GCAV 20GCAV
Jumlah Jilid 5 Sastra 7Liter 10Liter 15Liter 20Liter
Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Beungeut Bahan Bagian Awak kaca sareng tutup baja stainless sareng handap

Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: Magnetic Drive ti handap, tanpa segel mékanis
Métode dérilisasi: sterilisasi otomatis di situ

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanik: oar aduk anu luhur-ngadadak, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami alat fermentasi anu patuh pikeun panilitian, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Pabrik kami di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: Fermenter stainless steel, fermentor pilot combo stainless steel, fermentor kaca, fermenter, fermenter Multi-Union, Multi-tahap fermentasi tank , sareng oyag Inkubator, Positif gabung sareng fermentor stainless steel.

Kauntungan kalapa

一 、 Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik

nami

SIP magnetic mixing glass fermentation tank (vertical)

magnetic mixing glass fermentation tank (vertical)

ngetik

BLBIO-XGCAV

BLBIO-XGJAV

Jumlah Jilid

3/5/7/10/15L

bahan

316L stainless steel + borosilicate glass

Métode Ngukir

Duplex mechanical agitation all-glass fermentation tank

top driven by coupling mechanical stirring

Sterilization Methods

in situ sterilization

Konfigurasi Dasar

temperature, RPM, PH, DO, antifoam, aeration (manual), Pressure (manual)

Extensible Configuration(optional)

Liquid level control, feed supplement weighing system, two way feed suppliment & online testing of the content of methanol and ethanol, detection of O2 & CO2 exhausts

System Control

BLBIO-B . S BIO-Process controller

nu lain

Electric Power 220V 2KW

Dimension(L*W*H)900*550*1100 Net: 50kg

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.