knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

10L Benchtop SIP Bioreactor

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models: BLBIO-0.1GC BLBIO-0.2GC BLBIO-0.3GC/GJ BLBIO-0.5GC/GJ BLBIO-0.6GC/GJ BLBIO-0.7GC/0.7GJ BLBIO-1GC/1GJ

Total Volume : 0.1iter 0.2Liter 0.3liter 0.5Liter 0.6Liter 0.7Liter 1Liter
working volume: 65-80% of total volume, 70% optimum
Bahan béjana: gelas awak sareng stainless steel tutup sareng handap

Rasio luhur: 2: 1

Mixing method: Mechanical agitation John Crane mechanical seals servo motor or magnetic drive

Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami alat fermentasi anu patuh pikeun panilitian, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Pabrik kami di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: Fermenter stainless steel, fermentor pilot combo stainless steel, fermentor kaca, fermenter, fermenter Multi-Union, Multi-tahap fermentasi tank , sareng oyag Inkubator, Positif gabung sareng fermentor stainless steel.

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

0.3-1 LITER MINI BIOREACTOR
Spésiés anu cocog pikeun panyaringan awal
Hébat ngahemat waktos sareng biaya bahan
Jumlah tank bakalan nyaéta ti 0.3L dugi 0.7L
Tank sareng latihan ditukeurkeun
Ngaliwatan modél ventilasi anu handap tiasa langkung cocog sareng aliran flowmeter
Tur jalan oksigén murni pikeun ningkatkeun fungsi DO

PRODUKSI BEDA NAME
Fermenter / Kaca Fermentor / Bioreactor / Tangki Fermentasi GMP / Férméntasi Farmasi / Sérméntér Situ / industri fermentor pilot, fermenter Mikroba, fermenter Kaca, Fermenter baja tahan karat, fermenter multi-tahap, fermenter Multi-gandingan, Fermenter Airlift, Bioreactor sél tutuwuhan (panerangan ), Bioreactor sél sato, fermentor Padet, Enzyme Bioreactor, Vaccine Bioreactor, The bawah agitation bioreactor, Advanced Fermentor (timbangan), Produksi fermentasi Produksi, Tangki fermentasi standar GMP, Campuran Campuran, Exhaust Analyzer, Perangkat lunak analisis Lanjutan, Algae foto bioreactor, cahaya fermenter, tank fermenter, tank fermentasi stainless steel.

nami

Autoclavable pangiriman magnét bioreactor miniatur

Aci autoclavable nyetir mékanis nyampur bioreactor leutik

Di situ pamancaran aci nyetir mékanis nyampur bioreactor leutik

ngetik

BLBIO-XGC-mini

BLBIO-XGJ-mini

BLBIO-XGJA-mini

Jumlah Jilid

300ml / 500ml / 600ml / 1000ml

bahan

Panutup tank baja tahan karat 316L sareng suhu ngadalikeun interlayer di handapeun tank + kaca borosilicate

drive Mode

pangiriman magnét

gandungan gempa

Sterilization

dina autoclave

Di tempat ieu sterilisasi otomatis (pemanasan listrik)

Konfigurasi Dasar

Suhu, Rpm, PH, DO, Umpan, Aliran Udara (manual), Tekanan (manual)

nu lain

Daya listrik 220V - 2KW

50kgs net

Ukuran: 700 * 500 * 600mm (L * W * H)

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.