knikbioreactors
basa
Bioreaktor cahaya-Photo fermentor

10L airlift light in situ sterilization bioreactor

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Model: BIO -2GCL BIO -3GCL BIO -5GCL BIO -7GCL BIO -10GCL
Working volume: 1.5 liters 2.1 liters 3.1 liters 5 liters 7 liters

Material: glass body and 316L stainless steel lid and bottom
Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Manually adjustable external light source

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
high-powered stirring oar, antifoam oar; AC electrical machine: infinite speed variation; rpm in the fermenter: 70~1200rpm±1%,The height of the stirring oar can be adjusted, too.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

Kami ngahasilkeun Fermenter, Kaca Fermentor, Bioreactor, Tangki Fermentasi GMP, Térmétasi Farmasi, Sérméntor, pilot industri, fermenter Mikroba, fermenter Kaca, fermenter baja tahan karat, fermenter Multi-panggung, Multi fermenter stainless fermenter, Airlift fermenter, Plant cell bioreactor (panerangan), Bioreactor sél Sato, fermentor Padet, Enzim Bioreactor, Vaksin Bioreactor, Bioreactor Agitation handap, Advanced Fermentor (timbangan), Sistem férméntasi Produksi, Tangki fermentasi standar GMP, Campuran Campuran, Panalitén Éktis, Perangkat lunak analisis Lanjut, Bioreactor Alamie handapeun, , lampu fermenter

Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.