knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

In situ sterilization glass Fermenter-bioreactor

Small scale bioreactors

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models:BLBIO 5GJA 7GJA 10GJA 15GJA
working Volume 2-4 Liter 3-5 Liter 5-8 Liter 7-10 Liter

Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Vessel Material glass body and stainless steel lid and bottom

Rasio luhur: 2: 1

Mixing method: Mechanical drive

Sterilization method: In situ sterilization

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
high-powered stirring oar, antifoam oar; AC electrical machine: infinite speed variation; rpm in the fermenter: 70~1200rpm±1%,The height of the stirring oar can be adjusted, too.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

For cell cultivation, bacteria, microbial fermentation and etc.
SEQ. fitur utama
1 Full automatic equipment system including automatic cleaning (CIP), automatic sterilzation (SIP)
2 Flexible and modular-designed system,user-friendly software, ease of operation
3 With rich experience for customers from different countries with mature standard design and optimized customized design
4 Economical choice and guarantee a trouble free operation and global
5 Efficient service support and spare part availability for overseas and domestic market



nami

SIP magnetic mixing glass fermentation tank (bench-top bioreactor)

Sterilizing in Place (SIP) mechanical mixing glass fermentation tank (bench-top bioreactor)

ngetik

BLBIO-XGCA

BLBIO-XGJA

Jumlah Jilid

1/2/3/5/7/10/15L

bahan

316L stainless steel + borosilicate glass

Métode Ngukir

bottom magnetic structure and top driven by the mechanical coupling

top driven by coupling mechanical stirring

Sterilization Methods

in situ sterilization

Konfigurasi Dasar

temperature, RPM, PH, DO, fed-batch, antifoam, aeration (manual), Pressure (manual)

Extensible Configuration(optional)

Liquid level control, fed-batch weighing system, multi-feeding & online testing of the content of methanol and ethanol, detection of O2 & CO2 exhausts

System Control

BLBIO-B BIO-Process controller

nu lain

Electric Power 220V 2KW

Dimension(L*W*H)800*500*670 Net: 55kgs

aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.