knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

In-Situ Sterilizable Glass Fermenter-Bioreactor(vertical)

In-Situ Sterilizable Glass

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran



Models:BLBIO 5GJAV 7GJAV 10GJAV 15GJAV
working Volume 2-4 Liter 3-5 Liter 5-8 Liter 7-10 Liter

Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Vessel Material glass body and stainless steel lid and bottom

Rasio luhur: 2: 1

Mixing method: Mechanical drive

Sterilization method: auto In situ sterilization

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
Nepi ka sumber cai anu diperyogikeun téknologi. Suhu cai penyejukan sahenteuna 5 ℃ di handapeun suhu férméntasi
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik

nami

Tangki fermentasi kaca campuran magnét SIP (nangtung)

tank fermentasi kaca campuran magnét (nangtung)

ngetik

BLBIO-XGCAV

BLBIO-XGJAV

Jumlah Jilid

3/5/7/10/15L

bahan

316L stainless steel + kaca borosilicate

Métode Ngukir

Tangki fermentasi sadaya-kaca mékanis duplex

top disetir ku kopling aduk mékanis

Métode Stéilisasi

dina situ sterilisasi

Konfigurasi Dasar

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, aerasi (manual), Tekanan (manual)

Konfigurasi Extensible (opsional)

Kontrol tingkat cair, sistem timbangan suplemén pakan, panyandakan umpan dua arah & tés online tina eusi métanol sareng étanol, deteksi béak O2 & CO2

System Control

BLBIO-B. S BIO-Prosés controller

nu lain

Daya Listrik 220V 2KW

Diménsi (L * W * H) 900 * 550 * 1100 Net: 50kgs

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.