knikbioreactors
basa
Kaca fermenter-bioreactor

In-Situ Sterilizable glass Fermenter-bioreactor( bench top Magnetic Drive )

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

In-Situ Sterilisable glass Fermenter|bioreactor( desktop Magnetic Drive )

Models : BLBIO 3GCA 5GCA 7GCA 10GCA 15GCA 20GCA
Total Volume 2liters 5 Liter 7Liter 10Liter 15Liter 20Liter
Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Beungeut Bahan Bagian Awak kaca sareng tutup baja stainless sareng handap

Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: Magnetic Drive ti handap, tanpa segel mékanis
Métode dérilisasi: sterilisasi otomatis di situ

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
Mechanical sealing system: high-powered stirring oar, antifoam oar; AC electrical machine: infinite speed variation; rpm in the fermenter: 70~1000rpm±1%,The height of the stirring oar can be adjusted, too.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami alat fermentasi anu patuh pikeun panilitian, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Pabrik kami di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: Fermenter stainless steel, fermentor pilot combo stainless steel, fermentor kaca, fermenter, fermenter Multi-Union, Multi-tahap fermentasi tank , sareng oyag Inkubator, Positif gabung sareng fermentor stainless steel.

Kauntungan kalapa

Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

kuantitas

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel digabungkeun sareng kaca sabagian. Beusi sténless:Gelas: kaca borosilikat Kerangka maju.

1

2

Buncher

Panasonic, Jepang

1

3

Regulator laju

Panasonic, Jepang

1

4

klep Solenoid

Jérman

1

5

Panyaring panyaring

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

8

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

4

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

1

9

pompa Peristaltic

panjang

4


Lingkungan damel:
Nepi ka lingkungan internal & éksternal anu dibutuhkeun ku férméntasi
lUp to the technic-required water supply. The temperature of cooling water is at least 5℃ below the temperature of fermentation
Syarat tanaga: AC220 / 2KW
Hawa anu dikomprés: hawa anu diperyogikeun biasana diproses, kalembaban relatif: ≤60%, kapasitas ventilatory diasuhkeun kana téknologi.

1 Tank cap automatically open system.( automatic lid lifer)
2 Tank bottom feeding and moving system
3 Double mechanical seal-Double protection
4 Regulator tekanan
5 Double end face and cooling lubrication system
6 Inactivated exhaust system
7 Pangaruhna aduk
8 Thermal mass flowmeter
9 Balance feeding weighing system
10 Tank weighing module-mettler
11 Siemens PLC, Schneider intermediate
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik

nami

SIP magnetic mixing glass fermentation tank (bench-top bioreactor)

Sterilizing in Place (SIP) mechanical mixing glass fermentation tank (bench-top bioreactor)

ngetik

BLBIO-XGCA

BLBIO-XGJA

Jumlah Jilid

1/2/3/5/7/10/15L

bahan

316L stainless steel + kaca borosilicate

Métode Ngukir

bottom magnetic structure and top driven by the mechanical coupling

top disetir ku kopling aduk mékanis

Métode Stéilisasi

dina situ sterilisasi

Konfigurasi Dasar

temperature, RPM, PH, DO, fed-batch, antifoam, aeration (manual), Pressure (manual)

Konfigurasi Extensible (opsional)

Liquid level control, fed-batch weighing system, multi-feeding & online testing of the content of methanol and ethanol, detection of O2 & CO2 exhausts

System Control

BLBIO-B BIO-Process controller

nu lain

Daya Listrik 220V 2KW

Dimension(L*W*H)800*500*670 Net: 55kgs

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.