knikbioreactors
basa
Bioreactors karat-stainless steel

In-Situ Sterilizable Bioreactors 500L

Bacteria Fermenter with double mechanical Seal at bottom

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Fermentor|bioreactor(500Liters ,Mechanical sealing system at the bootom of the fermenter;Double mechanical Seal) Model: BLBIO -500SBA

Total volume:500 liters

Working volume: 150L -400 liters
Bahan: baja stainless 316L kalayan kontak bahan ka 304 baja stainless séjén


Sterilization method: Manual situ sterilization(SIP options)
Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Digawe volume 250 nepi ka 400 liter sareng Bahan utama fermenter dilakukeun ku baja 316Lstainless. Tekanan desain: P (jero) = 0.3Mpa, P (interlayer) = 0.3Mpa, precision polishing: Ra0.4 ~ 0.6, rasio antara diameter sareng jangkungna: 1: 2.6

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 500rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Kauntungan kalapa

parameter teknis:
Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel

2

Laju Motor

Jérman

3

Regulator laju

Fuji, Jepang

4

klep Solenoid

Taiwan

5

Panyaring panyaring

0.2μm, Dominika Inggris

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

9

pompa Peristaltic

Lange (Amérika Serikat)

10

purwakarta

Jerman Jérman

11

Layar toél LCD

GCMS

12

Segel mékanis

John Crane Raya

1. Double end face and cooling lubricaton system 7. Double mechanical seal - Double protection

2. Inactivated exhaust system 8. Pressure regulator

3. Effect of stirring 9. Balance feeding weighing system

4. Thermal mass flowmeter 10. Tank weighing module-mettler

5. Tank cap automatically open system 11. Siemens PLC, schneider intermediate

6. Tank bottom feeding and moving system 12. All kinds of impeller




spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik

ngetik BLBIO-5/7 / 10SJ BLBIO-20/30/50 BLBIO-100/150 / 200SJ BLBIO-250/300 / 500SJ
Jumlah volume 5 / 7 / 10 20 / 30 / 50 100 / 150 / 200 250 / 300 / 500
Maximum loading Amount of liquid 4 / 5 / 8 16 / 21 / 40 70 / 120 / 160 200 / 210 / 400
bahan 316L stainless steel
Métode Ngukir the magnetic structure and top driven by the mechanical coupling
Basic Configuration (optional) suhu, RPM, PH, DO, antifoam, feed, aeration (manual), Pressure (manual), sip
Extensible Configuration (optional) Liquid level control, feed weighing system, multifeeds & online testing of the content of methanol and ethanol, detection of O2 & CO2 exhausts
System Control BLBIO-B. C. S BIO-Process controller
daya listrik 220V 2KW 220V 3KW 380V 6KW 380V 8KW
Dimension (L * W H *) 890 * 660 * 1600 1300 * 790 * 1700 1400 * 820 * 2200 2000 * 1500 * 2800
beurat Net (kg) 120 150 250 400
The amount of steam for sterilization 220V 3-6KW 380V 9-12KW 380V 18-24KW 380V 36-45KW
aplikasi
Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.