knikbioreactors
basa
Bioreactor-fermentor sél CGMP
  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

50 liter Fermenter | Bioreactor (CGMP)

150 liter Fermenter | Bioreactor (CGMP)

Bioreactor 5L50L500L (GMP)

100 liter sareng 1000 liter Fermenter | Bioreactor (CGMP)

150 liter sareng 1500 liter Fermenter | Bioreactor (CGMP)

Pinuh stainless steel platform platform pikeun pilot sareng produksi skala ti 5L ka ... 10000L
Generasi fermentor SIP Blbio-S / C, dirancang pikeun nyumponan syarat anu tungtutan dina prosés pangwangunan sareng produksi.
5L, 10L, 15L, 20L, 30L, 50L, 80L, 100L, 150L, ​​200L, 300L, 500L, 800L 、、、 10000L total volume
Otomatisisasi dina Tempat (SIP)
Pembersih otomatis di Tempat (CIP)
Desain hemat rohangan sareng ngahemat waktos
Kualifikasi rojongan pinuh

Kami ngahasilkeun Fermenter, Kaca Fermentor, Bioreactor, Tangki Fermentasi GMP, Térmétasi Farmasi, Sérméntor, pilot industri, fermenter Mikroba, fermenter Kaca, fermenter baja tahan karat, fermenter Multi-panggung, Multi fermenter stainless fermenter, Airlift fermenter, Plant cell bioreactor (panerangan), Bioreactor sél Sato, fermentor Padet, Enzim Bioreactor, Vaksin Bioreactor, Bioreactor Agitation handap, Advanced Fermentor (timbangan), Sistem férméntasi Produksi, Tangki fermentasi standar GMP, Campuran Campuran, Panalitén Éktis, Perangkat lunak analisis Lanjut, Bioreactor Alamie handapeun, , lampu fermenter

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.