knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

UVA hebat pisan nyerep CAS NO.302776-68-7

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran
  • Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
  • Uvinul A plus
  • UV absorber DHHB

Rincian gancang

  • Ngaran ngaran:Excellent UVA absorber
  • CasNo:302776-68-7
  • Formula molekular:C24H31NO4
  • penampilan:bubuk konéng cahya
  • aplikasi:kosmétik perawatan sun, perawatan pribadi, sun ...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:25kg KARTON
  • port:Shanghai
  • Kapasitas Produksi:1500 métrik Ton / Taun
  • purity:98%
  • neundeun:Disimpen dina wadah katutup dina garing sareng ...
  • transportasi:PENGANGKUTAN PULAU PINANG, kimia umum ...
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:10ppm maks
  • kelas:Kelas Industri, Kelas Makanan, Pharma Gra ...
  • ASSAY:98-105%
  • LOD:0.5% MAX
  • Warna Gardner:8.2 max
  • Idéntifikasi:IR
  • Idéntifikasi:UV
  • Specific Absorption:910-940
  • MP:54

kaunggulan

kualitas pangsaéna

suplai stabil

hargana pikaresepeun

dukungan téknis dipercaya

pangrojong logistik pangsaéna

situs audt spport

dukungan dokuméntasi

ajakan nganteurkeun

formulasi ngadukung

purity tinggi

impurit panghandapna

kualitas produk stabil

diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate has excellent photo stability and compatibility with other v absorbers and other cosmetics ingredients.

dhhb has been approved for the use in sunscreens in the european union since 2005 with a maximum of 10%. and is also approved in the south america, mexico, japan and taiwan. in the united states it can be used for product protection.

dhhb become a model uva sunscree agent, with better light staility.

rincian

Nyerep UVA

output 600MT/year

UV ASORBER. Nalika diterapkeun kana kulit, produk ieu nyerep sinar UV. TIASA ogé tiasa

DIGUNAKAN NGADEGKEUN KODETIK JEUNG PRODUK KASUSAHAN PRIBADI DARI DÉERÉKORASI. PRODUK ieu tiasa

DIGUNAKAN DINA PEMBENTUKAN PRODUK PERLINDUNGAN panonpoé, ogé tongkat, kulit, ngabersihan,

PRODUK RAMBUT, KUKU JEUNG GREBRASI.

Appearance White slightly salmon granular, powder, becoming yelllow melt upon heating.

Assay 98-105%

LOD 0.5% maks

Melting point 54

Idéntifikasi: A nyerep infra red 197K

B nyerep ultraviolét 197U

Specific absorption: 910-940

DHHB'S function played in sunscreen products include:

With high absorption effect on UV A

With strong protective effect for free radical produced y UV

Enhance the SPF value of UVB sunscreen

With very good light stability ,maintain effectiveness for long time.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.