knikbioreactors
basa
Bioreactor kaca paralel

duplex small scale bioreactor

Benchtop bioreactor

  • gambaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

Models 0.5GC-2 1GC-2 2GC-2 3GC-2 5GC-2 7GC-2 10GC-2
working Volume 0.2-0.4L 0.5- 0.7 L 1--1.4 Liter 1.5-2L 2.5-3.5L 3.5-5 L 5- 7 l
Ukuran Saimbang 65-80% tina total volume, 70% paling optimal
Awak kaca Vessel kaca sareng tutup baja stainless

Rasio luhur: 2: 1

Metode nyampur: Magnetic Drive ti handap, tanpa segel mékanis
Métode stérilisasi: sterilisasi off-site Autoclavable

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Sistem nyétok
oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 1200rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

spésifikasi

Automatic cleaning (CIP)
Automatic sterilisation (SIP)
Throughput anu luhur
Operasi anu paling gampang
Téknologi anu kuat, kabuktian
Tapak suku leutik
Usaha-nyimpen

nami

magnetic stirring fermentor glass (Cabinet Type)

Diad mechanical mixing glass fermentation tank (Cabinet Type)

Mechanical agitation all-glass fermentation tank (combined type)

ngetik

BLBIO-XGC-2-H

BLBIO-XGJ-2-H

BLBIO-XGC/GJ/GJG-2-A

Jumlah Jilid

0.5/0.6/0.7/0.8/1/2/3/5/7/10/15L

bahan

316L stainless steel + kaca borosilicate

Metode nyetir

mechanical stirring

magnetic stirring

mechanical stirring

Métode Stéilisasi

In autocalve

Konfigurasi Dasar

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, suplement feed, aeration (manual), Pressure (manual)

System Control

BLBIO-A.H.S BIO-Process controller

Dimension (L * W H *)

1400 * 620 * 850

880 * 730 * 1650

880 * 730 * 1650

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.