knikbioreactors
basa
Bioreactors karat-stainless steel

Segel mékanis ganda Sistem fermentasi Produksi 300 liter

Bioreaktor agitasi handap

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

pakakas

barang

Syarat sareng pabrik

5L 50L 500L

fermenter

Awak Fermenter

Ukuran fermenter nyandak jinis panggunaan umum salaku bahan sareng Bahan utama fermenter dilakukeun ku stainless steel 316L. Tekanan desain: P (jero) = 0.3Mpa, P (interlayer) = 0.3Mpa, Ketepatan polishing: Ra0.4 ~ 0.6, rasio antara diameter sareng jangkungna: 1: 2.5

5 liter jilid Gawé fermenter mimitian ti 2-3.5 Liters

50 liter jilid Gawé fermenter mimitian ti 20-35 Liters

500 liter jilid Gawé fermenter mimitian ti 200-500 Liters

Métode dérilisasi

Otomotisasi

Sistem nyétok

Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC (SEW): variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter germén 500L: 70 ~ 400rpm ± 1% rpm;, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol

Panas ku tangki cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 70 ℃ ± 0.1 ℃ , usik suhu (diimpor)

Pangwanoh sareng kontrol pH

2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Hamilton / Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Hamilton / Mettler, Swiss).

DO ngadalikeun sareng kontrol

0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Hamilton / Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Hamilton / Mettler, Swiss)

Kontrol feed

fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam

Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Panganteur sareng kontrol pangudaran

kapasitas ventilatory kontrol manual, katerapan nhaler: 0.1μ, ditingalikeun ku rotameter. Kisaran aliran nyaluyukeun 10000L kuman fermenter: 0 ~ 20000L / mnt

deteksi tekanan sareng kontrol

Kontrol rusak ku tambalan sél diafragma, sareng dipidangkeun ku tolok tekanan.

Pipa sareng klep

Pipa sareng klep anu dihubungan ku cairan zymotic dilakukeun ku stainless steel 316L, klep-klep sél diafragma

sistim kontrol

BLBIO S System System: Controller on-site, awak salajengna pikeun sistem kontrol PLN siri Siemens S7-200, éta mangrupikeun jinis PLC anu dewasa, stabil, universal pikeun nyaluyukeun macem-macem aplikasi automation, khususna dina prosés kontrol prosés manufaktur . Modular, gampang ngalaksanakeun konfigurasi anu disebarkeun sareng gampang ngawasa sareng sateuacana, pusat kontrol Siemens PLC parantos janten prosés pelaksanaan prosés réaksi biologis mangrupikeun sistem ékonomi sareng maju, sistem ngagunakeun tampilan layar toél, operasi langsung dina situs (ménu ngetik), sadaya menu na basa Inggris; ogé ku komputer host kanggo pangiriman data, sampling data sareng tank tampilan, panempoan sistem analisis data, setélan maca.

10-layar layar sentuhan LCD XNUMX-inci sapertos layar tampilan pikeun nampilkeun kontén anu lengkep, layar anu ramah di bumi gampang, gampang dioperasi. Jeung ngaganggu silih. Sistem kontrol tiasa adaptasi ka unggal sensor sareng aktortor kaluaran sinyal input kalayan sistem anti jamming sinyal.

Parangkat Lunak: Siemens S7 + FORCE CONTORL

Koléksi data sareng modul kendali: Controller Siemens S200 PLC sareng pangumpulan data sareng modul kontrol

1. pangawasan
Control Kontrol manual: Anjeun tiasa nyetél persentase klep kabuka atanapi buka klep mode modeu otomatis otomatis: Anjeun tiasa milih kontinyu atanapi PID PID ngadalikeun switch ③ urutan urut: kadali sadaya parameter tiasa pre-set sahenteuna 10 bagian kontrol , ④ pikeun kendali otomatis kendali jarak jauh: kontrol PC control kontrol korelasi anu ditampi: oksigén anu leyur tiasa milih kecepatan, laju aliran udara, tekanan tank, kontrol dahar, sareng sajabana ;; pH tiasa milih ngendalikeun sareng asam sareng alkali

2. Fungsi pangukuran: bisa nyoco, gelembung musuh, sapertos ukur pH
3. XY-sumbu pikeun bagan kamajuan nyata tiasa janten ékspansi sareng kontraksi tampilan grafis, pikeun ngabantosan operator nangtukeun parameter interaksi antara épék prosés fermentasi pikeun gancang ngarobih sareng ngaluyukeun

4. Ngolah Data
1) pikeun nunjukkeun yén sakabéh parameter analisis kurva tren
2) pikeun nyimpen, ningalikeun, nganalisa sadayana parameter kurva bersejarah
3) tiasa nampilkeun sadayana parameter laporan tumpak
4) nyalin data langsung sareng USB

5) format neundeun data kompatibel sareng EXCEL, platform EXCEL tiasa diurus
5. Fungsi panyalindungan diri Controller: pikeun nyetél sandi, anu sanés teu tiasa ngarobih parameter férméntasi; tur pangontrolna teu leungit kusabab setélan tanaga pikeun tiap parameter
6. Tiasa ngontrol parameter prosés, unggal parameter tiasa 10 blok tiasa diatur
7. Pintonan waktos unggal interval rékaman rékaman tiasa disaluyukeun
8. Dua parameter tiasa dilaksanakeun kalayan setélan layar sareng kalibrasi

9. nunjukkeun alat pengendali estu berjalan, panel ngajukeun sistem prosés nagara, prosés prosés, sareng indéks status gerakan pikeun paham kana rupa-rupa alat (sapertos pompa peristaltik, pompa sirkulasi, pemanasan, nyampur, sareng sajabana) status kerja, Fault idéntitas tiasa dianggo salaku tampilan
10. Unggal parameter pangiriman nyaéta modul mandiri, tanpa ngaganggu silih, kanggo gampang diropéa
11.PH, DO sareng parameter kontrol anu sanés sareng kadali patali tiasa disaluyukeun

Kauntungan kalapa

Parameter téknis: Bahan sareng mérek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

1

Sistem bejana

Silinder anu dirarancang ku perusahaan kami nganggo stainless steel

2

Laju Motor

Jérman

3

Regulator laju

Fuji, Jepang

4

klep Solenoid

Taiwan

5

Panyaring panyaring

0.2μm, Dominika Inggris

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

9

pompa Peristaltic

Lange (Amérika Serikat)

10

purwakarta

Jerman Jérman

11

Layar toél LCD

GCMS

12

Segel mékanis

John Crane Raya


spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik



teu

parameter

guideline

Controller data processing function

1

pH

Displaying range: 0.00 ~ 14.00 ± 0.01

Auto-control range:2.00 ~ 12.00 ± 0.05

Fermentation process control (According to the fermentation time, auto- control pH fluent, at least10 parts)

pH value historical and trend curve analysis

Acid, alkali dosage curve analysis

Batch report form analysis

Acid, alkali total dosage record

Keep and deliver data

2

DO

0-150±3%,Displaying precision: 0.1%

It can be controlled by rev and feeding.

Fermentation process control (According to the fermentation time, auto- control DO fluent, at least10 parts)

DO value historical and trend curve analysis

Batch report form analysis

Keep and deliver data

3

Antifoam

Automatic PID control and alarm

Fermentation process control (According to the fermentation time, auto- control antifoam fluent, at least10 parts)

Antifoam value historical and trend curve analysis

Foam error state record

antifoam total dosage record

Batch report form analysis

Keep and deliver data

4

blk

Automatic enactment and control

Fermentation process control (According to the fermentation time, auto- control rev fluent, at least10 parts)

500L--50-500RPM
50L--50-1000RPM
5L-50-1000RPM

Rev value historical and trend curve analysis

Batch report form analysis

Keep and deliver data

5

suhu

Temperature of cooling water: +5-70±0.1℃

Fermentation process control (According to the fermentation time, auto- control temperature fluent, at least10 parts)

Temperature value historical and trend curve analysis

Batch report form analysis

Keep and deliver data

6

dahar

PID automatic enactment and control

Fermentation process control (According to the fermentation time, auto- control feeding fluent, at least10 parts)

Feeding value historical and trend curve analysis

Feeding total dosage record

Batch report form analysis

Keep and deliver data

7 tekenan Manual control, instrument display
8 Air flux Manual control, instrument display






















































BLBIO-Ver8.0 is a data recording and processing as one of the fermentation of special packages, with the English operation interface, data storage and backup, curve analysis, report generation analysis, anomaly analysis, for the fermentation and production process control and data processing bring a lot of convenience.
fitur utama:
1. Can record the fermentation time, temperature, pH, dissolved oxygen, rotational speed, air flow, pressure, fill quantity, the amount of foam enemy, acid dosage
2. Tiasa dikirim handapeun setélan variabel anu dikontrol sareng parameter kontrol, operasi jarak jauh
3. Tiasa diatur kontrol sekuen
4. Tiasa ngetik parameter off-line, sareng rékor nunjukkeun
5. Trend curve, historical curve shows
can display 1-10 (any setting) curve;
- Anjeun tiasa milih waktos mimitian anu sanés sareng periode waktos (8,24,48,72,96 sareng 144 jam);
- Anjeun tiasa nyetél acara kurva luhur sareng handap, pikeun ningkatkeun pidangan tampilan;
- Anjeun tiasa milih salah sahiji tina sababaraha batch anu béda (1-10) kurva ogé nunjukkeun yén pikeun analisis komparatif;
- and Y-axis parallel to the secant by the mouse to drag the reading, followed by curve data is activated, the fermentation time (X axis) and the same time the data curve with the secant movement changes;

6. Laporan Nyetak
- tiasa nunjukkeun data penting 1-12 (sakur set), sareng kaluaran cetak;
- Anjeun tiasa milih waktos mimiti anu sanés sareng waktosna sareng tiasa milih interval waktos anu sanés (1,5,15,30,60 menit);
- Anjeun tiasa milih salah sahiji sababaraha kumpulan anu béda (set naon), sareng kaluaran cetak,
- Pikeun analisis komparatif;

7. percetakan kurva
- Anjeun tiasa ningalikeun kurva dicitak ku printer warna;
EXCEL platform can also be carried out in data processing and printing, is very convenient

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.