knikbioreactors
basa
Sél sato bioreactor

Bioraktor kabudayaan sél sél

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

5 L couplings transmission of animal cells in suspension culture bioreactors

10L 2 associated off-site sterilization drive shaft linking animal cells in suspension culture bioreactor (3 sets)

30 L off bit sterile couplings transmission of animal cells in suspension culture bioreactors

Working volume: 1/3/5/7/10/15/20 / 30L
Body Material: borosilicate glass combined with 316L stainless steel
Transmission: Transmission couplings mechanical stirring (turbine impeller)
Gas: Kontrol gas Rd (opsional otomatis), sareng sistem pangiriman mikrobubble gas gelembung (khusus)
Sterilization occurs: off-site sterilization (autoclave)
Control Systems: BLBIO-D biological process controller (Siemens PLC + Taiwan's Advantech industrial control computer + LCD touch screen)
Germany Proudly solenoid valve

Tambahkeun item-item pilihan:
Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Langsung drive mékanis agitation / -Q -S solid solid kacau aduk -G nyayogikeun cahaya
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A modél pangontrol pikeun komputer kontrol industri + Modul Kontrol - henteu kéngingkeun B Controller, pikeun Controller standar kami -C 10 inci layar sentuh LCD + PLC -D layar sentuhan LCD 15-inci + PLC + impor ngirimkeun alat Siemens

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.