knikbioreactors
basa
Bioreactors karat-stainless steel

sél bioreaktor 80L

fermentor pikeun Kabudayaan Mikroba

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • spésifikasi
  • panalungtikan
gambaran

80L Bioreacter|fermentor Model:BLBIO-80SJA

max Working volume: 65 liters
Bahan: baja stainless 316L kalayan kontak bahan ka 304 baja stainless séjén

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Working volume 45 to 65 liters and The main material of the fermenter is made by 316Lstainless steel. The design pressure: P(inside)= 0.3Mpa, P(interlayer)= 0.3Mpa, The polishing precision: Ra0.4~0.6, the ratio between diameter and height: 1:2.3 -3
Métode dérilisasi: nyetir otomatis di situ

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 700rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.2 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Kauntungan kalapa

parameter teknis:
Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

1

Sistem bejana

Silinder anu didesain ku perusahaan kami nganggo stainless steel

2

Laju Motor

Jérman

3

Regulator laju

Fuji, Jepang

4

klep Solenoid

Taiwan

5

Panyaring panyaring

0.2μm, Dominika Inggris

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Jérman

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

8

DO éléktroda

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

9

pompa Peristaltic

Lange (Amérika Serikat)

10

purwakarta

Jerman Jérman

11

Layar toél LCD

GCMS

12

Segel mékanis

John Crane Raya

Daptar konfigurasi pilihan
1 Tank tutup otomatis dibuka sistem. (Otomatis tutup tutup)
2 Tank handap dahar sareng sistem pindah
3 Ganda mékanis Ganda mérek-Double
4 Regulator tekanan
5 Beungeut ujung ujung sareng sistem pelumasan pendingin
6 Sistem knalpot teu aktif
7 Pangaruhna aduk
8 Flowmeter massa termal
9 Sistem timbangan dahar kasaimbangan
10 Tangki timbangan modul-mettler
11 Siemens PLC, Schneider panengah
12 Sagala jinis impeller


spésifikasi

Pikeun penanaman sél, baktéri, férméntasi mikroba sareng sajabana.
SEQ. fitur utama
1 Sistem pakakas otomatis pinuh kaasup beberesih otomatis (CIP), dédérsasi otomatis (SIP)
2 Sistem anu fleksibel sareng modular,software friendly-pangguna, betah operasi
3 Kalayan pangalaman anu ageung pikeun para nasabah ti nagri anu béda kalayan desain standar dewasa sareng rarancang ngaropéa anu dioptimalkeun
4 Pilihan ekonomis sareng ngajamin hiji masalah anu gratis sareng global
5 Pangukuran jasa pangukuran sareng kasadiaan bagian pikeun pasar luar negeri sareng pasar domestik

ngetik

BLBIO-5/7 / 10SJ

BLBIO-20/30/50

BLBIO-100/150 / 200SJ

BLBIO-250/300 / 500SJ

Jumlah volume

5 / 7 / 10

20 / 30 / 50

100 / 150 / 200

250 / 300 / 500

Ukuran maksimal Jumlah cair

4 / 5 / 8

16 / 21 / 40

70 / 120 / 160

200 / 210 / 400

bahan

Baja tahan karat 316L

Métode Ngukir

struktur magnét sareng luhur didorong ku gandungan mékanis

Konfigurasi Dasar (opsional)

suhu, RPM, PH, DO, antifoam, feed, aeration (manual), Pressure (manual), sip

Konfigurasi Anu Tungtut (meunang milih)

Kontrol tingkat cair, sistem timbangan feed, multifeeds & uji online dina eusi métanol sareng étanol, deteksi O2 & CO2 rusak

System Control

BLBIO-BC S Controller BIO-Proses

daya listrik

220V 2KW

220V 3KW

380V 6KW

380V 8KW

Dimension (L * W H *)

890 * 660 * 1600

1300 * 790 * 1700

1400 * 820 * 2200

2000 * 1500 * 2800

beurat Net (kg)

120

150

250

400

Jumlah uap pikeun sterilisasi

220V 3-6KW

380V 9-12KW

380V 18-24KW

380V 36-45KW

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.