knikbioreactors
basa
KIKIRKIK

mésér kualitas luhur Ethylhexyl Triazone 88122-99-0 pabrikan CAS NO.88122-99-0

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Konci Geograpis

  • buy Ethylhexyl Triazone
  • high quality of Ethylhexyl Triazone
  • Ethylhexyl Triazone manufacturer

Rincian gancang

  • ProName:buy high quality of Ethylhexyl Triazo...
  • CasNo:88122-99-0
  • Formula molekular:C48H66N6O6
  • penampilan:bubuk bodas
  • aplikasi:sun care, skin care, COSMETICS,LIP CAR...
  • Waktos pangiriman:10 poé
  • PackAge:25KG Dreum
  • Pelabuhan: SHANGHAI
  • ProductionCapacity:500 métrik Ton / Taun
  • purity:98%
  • neundeun:wadahna tahan lampu
  • transportasi:According to chemical regulation
  • LimitNum:1 métrik Ton
  • Logam beurat:20 PPM MAX
  • kelas:Pharma Grade
  • ASSAY:97.5-102%

kaunggulan

buy high quality of ethylhexyl triazone 88122-99-0 manufacturer

about us&superiority

kakuatan

1. kualitas pangalusna & harga lumrah,

2. dukungan formualtion & jasa palanggan anu dipercaya

Jasa palanggan anu tiasa dipercaya & jasa logistik pangsaéna

4. situs dukungan adit situs tiasa disayogikeun & dukungan audit dokumen

5. suplai stabil & kualitas stabil

6. kualitas saluyu sareng sarat usp panganyarna

7. éta mangrupikeun panyerep uv anu saé umum tiasa dilebetkeun kana sunscreens pikeun kamampuan antawis na anu ngabantosan

8. nyegah produk tina péngkolan rancid.

rincian

buy high quality of Ethylhexyl Triazone 88122-99-0 manufacturer

gambaran

Name: Ethylhexyl Triazone

CAS NO: 88122-99-0

Formula molekular: C48H66N6O6

EINECS: 402-070-1

Beurat molekular: 823.07400

Synonyms: UVT-150; 2,4,6-Trianilino(p-carbo-2-ethylhexyl-1-oxy)-1,3,5-triazine

Purity: 98%

Katémbong: Bubuk bodas

Storage :light-resistant container

Application: sun care, skin care, COSMETICS,LIP CARE

Assay:97.5-102%

Pangiriman & Paket

MOQ: 1MT

Pelabuhan: Shanghai

Pamayaran: T / TL / CD / PD / A

Pasokan Kapasitas: 2000MT / Dinten

Waktu Pangiriman: 10days

Package: 200KG DRUM

Transportation:According to chemical regulation

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.