knikbioreactors
basa
Vaksin Bioreactor

Bioreaktor biofarmasi

Vaksin Bioreactor

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Fermentasi séri BLBIO-V mangrupikeun perlengkapan vaksin baktéri budaya unik perusahaan urang: sapinuhna disegel, enol kabocoran, teu aya polusi, bébas perawatan. Anjeun tiasa ngalih kana segel statis atanapi segel sistem segel mékanis dobel, lengkep ngabéréskeun masalah kontaminasi budaya tank produk biologis. Fermentasi rupa-rupa parameter sapertos, pH, DO, suhu sareng gancang tiasa diawasi ku pengontrol, sadaya data sareng parameter kontrol tiasa diteraskeun ka controller atanapi komputer. Struktur kompak, sababaraha komponén tiasa diintegrasikeun dina sistem fermentasi. Supir luhur tiasa milih ngagunakeun kopling langsung aduk mékanis atanapi nyetir magnét anu teu langsung sacara gandeng cara campuran mékanis, strukturna saderhana, operasi stabil.

Rasio jangkungna diaméter: 1: 1 ka 3; Faktor keusikan cair: 70%
Tank: dijieun tina stainless steel 316L, gampang pikeun ngabersihan; baja digosok baja precision Ra≤0.4;
Fitur tangki: asupan saringan steril sareng kondensasi knalpot, kalebet sistem perawatan asupan sareng knalpot, motor: tank férméntasi khusus ngaput motor AC; segel aci atanapi magnét dual-saluran diaduk pikeun mastikeun kabocoran enol

Ventilasi: ventilasi multi-jalan, méter aliran cai termal sareng kontrol otomatis kadar aliran oksigén
Tekanan: Range Control Pressure: 0-0.3Mpa, tekanan pangatur tekanan tekanan katup regulator, tampilan jauh digital.
Sistem percampuran: nyampur wujud: lempeng, serong ngala bela (multilevel)
Kontrol pH Fermentasi: kontrol PID calakan, Mettler PH éléktroda;

Gelar DO fungsi fungsi kontrol férméntasi: kontrol PID calakan, Mettler DO éléktroda;
Kontrol suhu: kontrol PID calakan, pemanasan listrik, penyejutan cai, suhu siklus pompa beredar ,,
Dahar: sistem dahar lengkep (asam, alkali, gelembung musuh, agén latihan)
Sistem timbangan Duduh: nguji online volume kaldu * (beurat), sensor timbangan * Mettler (Sel beban)
JIP tutup sistem otomatis otomatis (opsional): angkat tutup otomatis pikeun beberesih sareng pangropéa gampang
BLBIO-SIP tank sistem sterilisasi otomatis (opsional): Klep na sacara otomatis disterilkeun, ngirangan inténsitas kuli
Sistem beberesih otomatis tank BLBIO-CIP (opsional): Aya 360 mesin cuci rotasi otomatis

Sistem kontrol BLBIO-S: séri Siemens S7-200 seri PLC + layar inci layar sentuh komputer tablet 10-inci, operasi langsung dina situs (didorong ku ménu), sadaya ménu sareng antar muka Cina; ogé sareng komputer host pikeun mindahkeun data, sampling data sareng tank tampilan ngotéktak sistem analisis data, baca setélan. Kontrol atanapi akuisisi PH, DO, tekanan tank, suhu, kagancangan, aliran hawa, fed volume kaldu ditimbang sareng parameter sanésna tiasa gampang dikalibrasi pH, DO éléktroda ngalangkungan parangkat lunak; setting parameter kaayaan kontrol awal; kalayan analisis Langsung bebas tina kurva sajarah; sistem analisis kurva

parameter teknis
Kecepatan nyétat: motor khusus anu fermenter, laju: 50 ~ 1000rpm CVT; Akurasi: ± 1rpm;
Kontrol PH: Kontrol PID cerdas, otomatis ngeusian asam / dasar; kisaran: 2 ~ 12ph; akurasi kontrol: ± 0.02ph,
Kontrol DO: kontrol PID calakan, sareng dahar gancang, aliran hawa, tekanan anu aya hubunganana; kisaran: 0 dugi 100%, katepatan kontrol: ± 3%;
Kontrol suhu: kontrol PID calakan; pemanasan cai listrik; kisaran: suhu cai tiis + 5 ~ 80 ℃; Akurasi: ± 0.1 ℃;
Foam Control: pérementer pompa pelengkap pelengkap, kontrol otomatis;
Ventilasi: adjustment otomatis, tampilan digital;
Tekanan tanki: adjustment otomatis, tampilan digital
Hujan: panas haseup teu aktif saatos émisi panyaring

Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Langsung drive mékanis agitation / -Q -S solid solid kacau aduk -G nyayogikeun cahaya
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A modél pangontrol pikeun komputer kontrol industri + Modul Kontrol - henteu kéngingkeun B Controller, pikeun Controller standar kami -C 10 inci layar sentuh LCD + PLC -D layar sentuhan LCD 15-inci + PLC + impor ngirimkeun alat Siemens

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.