knikbioreactors
basa
Sistem CIP

Ngabersihan otomatis Sistem CIP sareng tuang

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

300 liter sistem CIP

CIP Tank : bahan SUS316L, di jero sareng di luar permukaan permukaan polishing, ngawangun sakumpulan interfaces lengkep
Pompa Cai Angkot CIP: Pilihan pompa pipa panas
Jenis: MHI406N-1/10 / E / 3
Tegangan: 3 × 400VAC
Frékuénsi: 60Hz
Impeller Max: 160mm
Jilid Aliran: 8.0-10.0 m3 / jam
Sirah: 69m
RPM: 2900rpm
Tekanan Max. 8 bar
Kakuatan: 1.5 KW
Pompa Cai Balik CIP: Pamilihan pipa pipa panas
Jenis: ZXB
Tegangan: 3 × 400VAC
Frékuénsi: 60Hz
Impeller Max: 189mm
Jilid Aliran: 3.0-25.0 m3 / jam
Sirah: 20m
RPM: 2900rpm
Tekanan Max. 10 bar
Kakuatan: 4.0 KW
Pipa Valves: Ngadukung pipa sareng klep pamasangan, tahan katup kana asam sareng alkali, sistem portabel
Sistem Operasi : Kontrol otomatis tina kotak kontrol suhu cuci stainless steel, waktos nyeuseuh, sareng sirkuit kontrol otomatis, kontrol otomatis tina asam réfluks lye, PH, sareng konduktivitas listrik
Batur : Sistem sareng prosés pikeun nyumponan sarat GMP
Sensor konduktivitas (ms / cm) : CHINA

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.