knikbioreactors
basa
Bioreactors karat-stainless steel

Otomatis Stérilisasi Fermentor 300L

automitic lift cover by electric or pneumatic system

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

Maximum working volume: 240 liters
Bahan: baja stainless 316L kalayan kontak bahan ka 304 baja stainless séjén
Sterilization method: Automatic or manual sterilization sterilization choose one, automatic sterilization expensive $ 5,000

Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data

Working volume 110 to 160 liters and The main material of the fermenter is made by 316Lstainless steel. The design pressure: P(inside)= 0.3Mpa, P(interlayer)= 0.3Mpa, The polishing precision: Ra0.4~0.6, the ratio between diameter and height: 1:2.6-3

Sistem nyétok
Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 500rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.