knikbioreactors
basa
Sél sato bioreactor
  • spésifikasi
  • panalungtikan
spésifikasi

ull volume: 1/3/5/7/10/15 / 20L
Bahan Awak: kaca borosilicate digabungkeun sareng stainless steel 316L
Transmission: magnetic drive (turbine impeller)
Gas: Kontrol gas Rd (opsional otomatis), sareng sistem pangiriman mikrobubble gas gelembung (khusus)
Stérilisasi lumangsung: sterilisasi luar situs (autoklaf)
Control Systems: BLBIO-D biological process controller (Siemens PLC + Taiwan Advantech IPC)
Jérman Reueus klep solenoid

Modél Koméntar: BLBIO- XABC-D
X-tank jumlah volume:
Bahan tank-: -G: Kaca / -S: tank stainless steel -V vaksin sél sato -C -M tank rézim réaktor
B- Pangiriman: -C: Magnetik drive mékanis kacepetan / -J Langsung drive mékanis agitation / -Q -S solid solid kacau aduk -G nyayogikeun cahaya
C - tambahkeun fitur pilihan -Arilisasi otomatis - manual manual teu léngkah didamel sterilisasi -U -Y kaca tutup otomatis ningkatkeun
D - -A modél pangontrol pikeun komputer kontrol industri + Modul Kontrol - henteu kéngingkeun B Controller, pikeun Controller standar kami -C layar sentuhan LCD 10 inci + PLC -D layar sentuh LCD 15 inci inci + PLC + impor ngirimkeun alat Siemens

aplikasi
Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.