knikbioreactors
basa
Airlift bioreactors-fermentor

Bioreactor Airlift (sterilizing di situ)

Airlift glass bioreactor

  • gambaran
  • panalungtikan
gambaran

15 liters glass airlift bioreactor BLBIO-15GQA
Model: BLBIO-5GQA 、 10GQA 、 15GQA 、 20GQA
Jumlah volume: 5L 、 10L 、 15L 、 20L
Volume damel : 70%
Bahan: 316L baja sareng kaca

Rasio luhur: 5: 1
Tukang dijanten tabung, nyampur gas
Métode dérilisasi: nyetir otomatis di situ

Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)

Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik

DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)

Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials

Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik

Kontrol intake (hawa): rotameter kontrol manual atanapi otomatis

deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan

kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Taros Kami
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.