knikbioreactors
basa
Bioreactors karat-stainless steel

12-In-Situ Sterilizable Bioreactors 500 liter

Bakteri Fermenter nganggo segel mékanis ganda di handap

  • gambaran
  • Kalebihan & Kauntungan
  • panalungtikan
gambaran

Fermentor | bioreactor (500Liters, Sistem kedap Mesin di bootom fermenter; Seal mékanis Double) Model: BLBIO -500SBA
Jumlah volume: 500 liter
Volume kerja: 150L -400 liter
Bahan: baja stainless 316L kalayan kontak bahan ka 304 baja stainless séjén
Métode dérilisasi: sterilisasi manual (pilihan SIP)
Sistem kontrol: Siemens PLC, industri kontrol komputer toél LCD, parameter tiasa diatur kana toko, tiasa jarak jauh nyambung ka komputer liwat antarmuka USB, data
Digawe volume 250 nepi ka 400 liter sareng Bahan utama fermenter dilakukeun ku baja 316Lstainless. Tekanan desain: P (jero) = 0.3Mpa, P (interlayer) = 0.3Mpa, precision polishing: Ra0.4 ~ 0.6, rasio antara diameter sareng jangkungna: 1: 2.6

Sistem nyétok

Sistem kedap mékanis di luhur fermenter; oar luhur anu ngadorong oar, oar antifoam; Mesin listrik AC: variasi laju tanpa wates; rpm dina fermenter: 70 ~ 500rpm ± 1%, Jangkungna kana oar aduk ogé tiasa disaluyukeun.
Pangenal suhu sareng kontrol
Panas ku tank cai termostatik sareng ngiderkeun ku pompa sirkulasi (Grundfos, Denmark), autocontrol (cai penyejukan + 5 ℃) ~ 65 ℃ ± 0.1 ℃ , panyilidikan suhu (AS)
Pangwanoh sareng kontrol pH
2.00-12.00 ± 0.05pH, ku autocontrol ku nambihan asam sareng basa, sensor pH (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss). fermenter autocontrolled kalayan pompa peristaltik
DO ngadalikeun sareng kontrol
0-150 ± 3% nampilkeun katepatan 0.1%, sensor (Mettler, Swiss) sareng kalungguhan pelindung (Mettler, Swiss)
Kontrol feed
fermenter nganggo pompa peristaltik (Langkung panjang) pikeun nambihan meterials
Kontrol antifoam
Diuji ku sencor sareng nambihan antifoamer ku pompa peristaltik
Kontrol intake (hawa): kontrol rotameter manual
deteksi tekanan sareng kontrol
Kontrol Tekanan: Tekanan méter sareng tampilan digital sareng kadali jauh digital, kontrol tekanan
kami mangrupikeun peralatan férméntasi pikeun panalungtikan, pamekaran, pilot sareng aplikasi produksi. Kami Pabrik di Cina. Kami nyayogikeun produk fermentor kalebet: fermenter Stainless steel, Pilot combo stainless steel fermentor, fermentor kaca, fermenter, Multi-Union fermenter tank Multi-levelfermentation tank , sareng oyag Incubators, Positif gabung fermentor baja stainlessor.

Kauntungan kalapa

parameter teknis:
Bahan sareng merek komponén konci

No.

komponén konci

Bahan sareng merek

1

Sistem bejana

The cylinder designed by our company uses stainless steel

2

Laju Motor

Jérman

3

Regulator laju

Fuji, Jepang

4

klep Solenoid

Taiwan

5

Panyaring panyaring

0.2μm, Dominika Inggris

6

Saringan napas

0.2μm, SARTORIUS, Germany

7

éléktroda pH

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

8

DO electrode

Hamilton / Mettler-Toledo, Swiss

9

pompa Peristaltic

Lange (Amérika Serikat)

10

purwakarta

Jerman Jérman

11

Layar toél LCD

GCMS

12

Segel mékanis

John Crane Raya



1. Beungeut ujung ganda sareng sistem lubricaton pendingin 7. segel mékanis dobel - Protéksi dobel
2. Inactivated exhaust system 8. Pressure regulator
3. Effect of stirring 9. Balance feeding weighing system
4. Thermal mass flowmeter 10. Tank weighing module-mettler
5. Tank cap automatically open system 11. Siemens PLC, schneider intermediate
6. Tank bottom feeding and moving system 12. All kinds of impeller

Taros Kami

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Copyright © 2016-2020 Knik Téhnologi Sadaya Hak ditangtayungan.