knikbioreaktoriai
kalba
KNIKAS CHEMAS

Top product Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • aprašymas
  • tyrimas
aprašymas
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

Glausta išsami informacija

  • „ProName“:Top product Benzophenone-3
  • „CasNo“:131-57-7
  • Molekulinė formulė:C14H12O3
  • Išvaizda:šviesiai geltoni kristaliniai milteliai
  • Naudojimas:sunscreen, filter solar, UVINUL M-40, ...
  • Pristatymo laikas:10 DIENOS
  • „PackAge“:25KG CARTON
  • portas:Šanchajus
  • Gamybos pajėgumai:3000 metrinių tonų per dieną
  • Grynumas:99%
  • Laikymas:šviesai atsparus indas
  • Transportas:SEA TRNASPORTATION
  • „LimitNum“:1 metrinis tonas
  • Sunkusis metalas:Maks. 20 ppm
  • Įvertinimas:Pramoninis, maisto, farmacijos ...
  • tyrimas:97-103%
  • Lydymosi temperatūra:62-65
  • Congealing temperature:62 min
  • Priemaišos:1% maks
  • Residual solvent:Maks. 5000 ppm

pranašumas

mes turime labai didelę produkciją, apytiksliai 3000 mln. per metus

gamybos įmonė yra patikrinta ir patvirtinta JAV FDA.

mes galime palaikyti,

stabilus tiekimas, stabili kokybė

didžiulė produkcija

patraukli kaina

logistinė pagalba, sandėlis naujuose rūbuose ir europoje

svetainės audito palaikymas

dokumentų palaikymas

greitas atsakymas per 24 valandas

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.

detalės

Other names: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

Chemical property:

Appearance 97-103%

Identification: IR: Identical to IR Spectrum of standard

Congealing temperature: 62 min

LOD: 2% max

Impurity: total impurities 1% max

Residual solvents 5000 ppm max

Benzophenone-3 is a very good broad spectrum UV absorber. It is approved by the US, EU, AUS.JP to

be used in different kinds of cosmetics. It can be used in topical sunscreens, moisturizers, shampoos,

hair care products, lipstick, lip balms, nail polish etc.

It is generally used together with Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Homosalate to achieve good protecton from sun shine.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

Susisiekite su mumis
Autorinės teisės © 2016-2020 „Knik Technology“ Visos teisės saugomos.